Reklama

Reklama

VOD (1)

Agenti objeví v malém texaském městečku kult upírů. (Disney+)

Recenze (11)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Nič také som nepovedal!“ Nedá sa povedať, že by mi humorné diely Aktov X vyložene pili krv, ale pravdou je, že nepatria ani medzi moje srdcovky. V histórii tohto seriálu sa ale urodilo pár výnimiek (napr. epizóda Počkať, čože?) – a Zlá krv patrí bez debaty medzi ne. Opäť ide (po legendárnej a naopak mrazivej a absolútne vážnej časti Trojica) o upírov, akurát teraz je to celé poňaté úplne inak. Nebudem spoilerovať, ale je tam pár fakt slušných twistov, Luke Wilson si to ako šerif mimoriadne dáva (jeho chémia so Scully je neskutočne peckoidná) a hlášky a dialógy, ktoré si Mulder a Scully navzájom vymieňajú, ašpirujú medzi to najzábavnejšie, čo v Aktoch X kedy zaznelo. Rovnako mnohé situácie sú fakt dobre (po stránke vtipnosti) spracované (Mulder za autobusom). Veľmi osviežujúce a zábavné je i rozprávanie jedného príbehu z dvoch odlišných uhlov pohľadu. Za mňa veľká spokojnosť. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda začína tým, že v meste Chaney v štáte Texas agent Mulder vrazí do tela mladého muža dubový kolík. Seriál sa čoraz častejšie uchyľoval k epizódam, ktoré mali byť vtipné, v konečnom dôsledku však seriálu skôr uškodili ako pomohli a menej je niekedy viac, takže tvorcovia sa mohli radšej uskromniť s 15 dobrými časťami. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem velikým fanouškem humorně laděných epizod. Když si pustím Akta X, chci primárně horor, děs, napětí, ne komedii. Proto se ujetým dílům spíše vyhýbám. "Bad Blood" je však pro mě výjimkou. Tuto epizodu si rád pouštím a vždy se u ní výborně pobavím. Je to skvělý díl a pro mě rozhodně nejlepší komediální epizoda celého seriálu. Je to chytře napsané, vtipné a několik atmosférických momentů se tu též najde. Vyprávění obou agentů s jejich značně rozdílnými úhly pohledu je super. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám rád tyhle "odlehčené" díly Aktů X. Popírají všechno co mám na tomto seriálu rád. Někdo může mít názor, že občasné odlehčení nemůže zaškodit, ale mě osobně to prostě sem prostě nesedí. V konečném důsledku seriál o tajemnu spíš shazují... ()

Reklama

Reklama