Reklama

Reklama

VOD (1)

Mulder je rukojmí muže, který tvrdí, že jeho šéf je monstrum. Doslova. (Disney+)

Recenze (8)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající epizoda. Je to neskutečně napínavé a v některých momentech i děsivé. Člověk by si naivně myslel, že situace s rukojmími je vrcholem epizody, přitom až po ní se to pořádně rozjede! Chudák Mulder nemá ani chvilku oddechu. V minulé epizodě ho málem dostanou teroristé a teď zkříží cestu příšeře :-) Jestli si myslíte, že je váš šéf vůl, vzpomeňte si na tento díl - může být i hůř. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Attention, people of Illinois. This is a warning of the utmost urgency. At VinylRight 12340 Wabash Terrace in Oak Brook there is a monster, an evil one that preys on the people there, but they can’t see it because it hides in the light. I see it. I know where to look. I can’t be the only one. We all must hunt it down and kill it because if we don’t … it will take us all." Pre mna zatial asi najlepsia z tych samostatnych casti. Proste dokonale. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agent Mulder sa v mete Oak Brooks, Illionis stane spolu s ďalšími zamestnancami rukojemníkom zamestnanca spoločnosti zaoberajúcej sa ponukou reklamy po telefóne, nakoľko FBI dostala anonymný tip, že tam dojde k tragédii. Páchateľ tvrdí, že jeho nadriadený je monštrum ktoré niekoľko zamestnancov premenilo v zombie. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama