Reklama

Reklama

VOD (1)

Ozbrojený muž přikáže Mulderovi, ať udržuje auto neustále v pohybu. (Disney+)

Recenze (8)

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pečeť úžasu - 90 - 95% Prví samostatně stojící epizoda šesté série se nadmíru povedla. Pro mě jde o jeden z nejoriginálnějších nápadů X-files. Epizoda se stala takovým menším kultem a fanoušci na ni nedají dopustit. Zpracování dílu je taky skvělé, nejednou se stalo že nějaký super nápad nebyl v seriálu příliš zajímavě zpracován, ale tady se to dosti povedlo. Skvělý je tu i Bryan Cranston, který je tu fantastický. Je to určitě jeden z MOTW vrcholů sezóny, ale linka Scully je o něco méně zábavnější než ta Mulderova. Scénář je velmi dobrý, prostředí perfektní, opravdu ta poušť byla skvělá volba. Je to navíc extrémně napínavé a jedinečně působící. Teď si říkám jaké obrovské štěstí je, že alespoň tento díl tvůrci nijak neodlehčovali. To by se nad mým komentářem mohli vyjímat hvězdy pouze čtyři, nebo možná míň. Tuto sérii tento díl zkrátka ještě více nakopnul. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jízda" je prostě jízda. Nezvykle akční pojetí, zajímavý příběh, vynikající záporák/tragická oběť v podání Bryana Cranstona, pořádná porce napětí a brilantní dialogy činí tento díl nezapomenutelným. I když mám z vizuálního hlediska raději pochmurný Vancouver, nemůžu 6. sérii upřít, že nové natáčecí prostředí (Kalifornie) dokázali tvůrci využít naplno. Na tu poušť a skály se hezky kouká. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počas vyšetrovania nepodstatného prípadu na ktorý sú agenti Mulder a Scullyová pridelení v štáte Illionis ich upúta nebezpečná jazda auta v štáte Nevada, v ktorom po jeho zastavení policjnom zátarasou umrie mladá žena. Zdá sa, že jej hlava sama od seba explodovala. Napriek neochote Daninej neochpte sa rozhodnú okolnosti pípadu preveriť na vlastnú päsť. Nový šéf agentov zástupca riaditeľa Alvin Kersh robí všetko preto, aby Mulder úrad pre vyšetrovani opustil na vlastnú žiadosť. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Pro tebe PAN Mulder, ty pomatenej parchante!“ Mix Nebezpečnej rýchlosti (ak spomalíme, zomrieme) a Scanners (bez komentára). Na môj vkus nudnejšia časť Aktov X a Bryana Cranstona som nikdy nemal rád. Ústredný „vybuchujúci“ nápad prakticky skoro vôbec nijakým zaujímavým spôsobom tvorcovia nevyužili v prospech zápletky (a natešeného diváka). ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama