Reklama

Reklama

VOD (1)

Scullyová pronásleduje fotografa. (Disney+)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zástupca riaditeľa Kersh pokračuje vo svojej snahe definitívne rozdeliť Muldera so Scullyovou a tak agentku poverí vyšetrením prípadu v New Yorku, kde sa starší muž, ktorý spolupracuje s novinármi a políciou ako príležitostný fotograf stane podozrivým z toho, že zavraždil staršiu ženu aby si zaistil exkluzívne fotografie, kým Mulder naďalej vybavuje iba telefonáty. Je naozaj vrahom alebo má, ako sám tvrdí, schopnosť vycítiť smrť? Skvelá epizóda točiaca sa okolo polemiky o tom, či by nesmrteľnosť priniesla človeku šťastie. Jedna z najlepších epizód, celkovo je šiesta séria patrí k tým najvydarenejším. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černý kůň mezi samostatně stojícími epizodami 6. série. Tento díl je takový návrat ke kořenům. Vážnou atmosférou i stylem natočení (žádná kalifornská prosluněnost) mi to dost připomíná epizody ze 3. či 4. série. Je to krásně mrazivý příběh s výbornými hereckými výkony. I když se jedná o jednu z nejvíce ukecaných epizod seriálu, v žádném případě tomu nechybí napětí. Navíc ty dialogy jsou brilantní, ať už jde o slovní výměny Scullyové s Mulderem na telefonu nebo o tu dlouhou scénu v temné komoře. Za mě zkrátka super. Nejlepší klasicky pojatá epizoda 6. série. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zapomeňte na Muldera !! Agent Mulder je ztracený případ, agentko !! S vámi to není tak hrozné.." Třesky plesky !! Nicméně by mě zajímalo, jak by tahle už i tak doslova dechberoucí epizodka vypadala, kdyby ji dostal do rukou můj oblíbenec Manners.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama