Reklama

Reklama

VOD (1)

Žena musí prožívat stále dokola ten samý den. (Disney+)

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agent Mulder leží postrelený v náručí Scullyovej v banke na rohu E street a ôsmej ulice vo Washingtone, k banke dobehne Skinner ktorého sa snaží zastaviť mladá žena, ktorú však Skinner nepozná, no zdá sa že ona jeho dobre. Bodaj by nie, kedže tento deň prežíva stále dookola. Zaujímavá epizóda, síce kopíruje Na hromnice o den více avšak určite zaujímavejšie a hlavne kratšie. Zaujímavé je sledovať hodnotenia niektorých českých užívateľov, ktorý njalepším epizódam dávajú pravidelne najnižšie hodnotenia. Jeden by povedal, že epizódy ani nepozerali... ()

koba odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*SPOILER* Tažko ranený lupič leží na zemi a z posledných síl sa snaží dočiahnuť bombu, ktorou je opásaný. Ste agent FBI a stojíte nad ním. V ruke držíte zbraň. Máte dve možnosti: (A) Prestreliť mu hlavu a zachrániť seba, svoju partnerku a všetkých ostatných rukojemníkov. (B) Stále ako idiot dokola opakovať "Má bombu, má bombu, má bombu...", až kým celá banka nevyletí do povetria. Čo urobíte? (B je správne.) ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Well, you know, some Freudians believe the deja vu phenomenon to be repressed memories escaping the unconscious. That it represents a desire to, uh, have a second chance to set things right." ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pondělí je fakt blbej den, natož když se opakuje pořád dokola :-) Zápletka s časovou smyčkou a prožíváním jednoho dne znovu a znovu mě odjakživa bavila. Na hromnice o den více je ostatně jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Třináctidílný seriál Day Break z roku 2007 mi taky přišel celkem povedený (jednu z hlavních rolí tam mimochodem ztvárnil Mitch Pileggi). Není tedy žádným překvapením, že mám pro tuto epizodu Akt X slabost. Děsivé to není, ale zábavné a lehce napínavé ano. Zaujal mě herecký výkon Carrie Hamilton v roli Pam, odvedla dobrou práci a její postavu si člověk zapamatuje. Děj se na můj vkus odvíjí až moc rychle, uvítal bych ještě více opakování a Mulderovo uvědomování si stavu věcí mohlo být postupnější (pomalejší). Ale s ohledem na 45minutovou stopáž je rychlý spád pochopitelný. Zas je dobře, že se to nevleče. Není to úplně čistých pět hvězdiček, ale vzhledem k mé lásce k tomuto tématu to na ně zaokrouhlím. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama