Reklama

Reklama

VOD (1)

Netvor, který prahne po lidských mozcích, se snaží změnit svůj jídelníček. (Disney+)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitný diel s ďalším geneticky zmutovaným monštrom v ľudskej koži, ale bohužiaľ napriek slušnému záporákovi sa epizóda nechytá na klasiky typu Hniezdo/Tooms alebo 2shy. Tomu druhému síce solídne šliape na päty, ale na milovníka ľudských pečení sa nechytá ani omylom. Celá epizóda je jemne ladená do humoru, nie je to vyložene komediálna časť, ale predsa len ten uvoľnenejší tón ma dosť rušil. Finále fajn. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V meste Costa Mesa, Kalifornia vyšetrujú agenti tentokrát smrť muža, ktorému akoby niekto alebo niečo vysalo z hlavy mozog. Pri jeho tele nájdu odznak zamestnancov rýchleho občerstvenia Lucky Boy ktorých prevádzky začnú postupne preverovať. Potvrdí sa podozrenie miestnej polície, že vrahom je bývalý trestanec, ktorý si tam našiel prácu iba nedávno alebo sa Mulderovo podozrenie že páchateľom je utiahnutý mladík, ktorého k zločinu dohnal hlad? Po troch posledných epizódach je táto doslova balzamom na dušu fanúšikov Aktov X v ktorej sa tvorci vrátili k jeho podstate. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrý díl, v němž hlavními hrdiny nejsou Mulder a Scullyová, ale genetický mutant s neodolatelnou chutí na lidské mozky. Celé se to točí kolem něj, kamera z něj prakticky nespouští oči a agenti FBI se na scéně objevují jen tehdy, když ústřední postavu příběhu navštíví. Zápletka s pojídáním mozků zní trochu béčkově, ale naštěstí je epizoda dílem talentovaných tvůrců Vince Gilligana (scénář) a Kima Mannerse (režie), takže se jedná o kvalitu. Rob je poměrně sympatický a vlastně i tragický charakter s hlubokou psychologizací, kterou mu jiná seriálová monstra mohou jen závidět. Jeho skutečná podoba je navíc pořádně děsivá. První samostatně stojící epizoda 7. série se povedla. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"True story. I used to weigh 356 pounds. Do you believe that? Well, it's true. I lived to eat, ladies and gentlemen. My entire life revolved around eating because I was always hungry! My appetite was controlling me. Four-star restaurants, Denny's-- it didn't matter. And it didn't stop. It didn't stop till I took charge of my own life. It didn't stop until I put on the brakes and I said, "whoa...Ricardo, you are your own man and you control everything that you do." " ()

Reklama

Reklama