Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Člověk ze společnosti vyrábějící cigarety zná tajemství o nejnovějším vývoji v tabákovém průmyslu. (Disney+)

Recenze (6)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý díl. První třetina je trochu slabší, ale když se to rozjede, tak to stojí za to. Zápletka je zajímavá a napětí epizodě rozhodně nechybí. Tobin Bell je vždycky fajn, ale tady mi přišel poněkud nevyužitý. Herec jeho kalibru by si zasloužil výraznější roli než jen pobudu, co hulí jednu za druhou a má všechno na háku. Ale i tak je jeho postava zapamatovatelná. Na poměry 7. série určitě jeden z těch lepších dílů. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kouření zabíjí a tentokrát nejen uživatele samotného, ale i každého, kdo stojí moc blízko něj. Scullyová a Mulder jsou sice na plátně méně, ale Skinner v akci má taky něco do sebe. Skvělý Tobin Bell, který si střihnul roli flegmatického záporáka (nepůsobí dojmem, že to rozšiřuje schválně, prostě je mu to evidentně jedno). ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zástupca riaditeľa Skinner spolu s ďalšímí agentmi spolupracuje v dome v meste Winston-Salem v Severnej Kalifornii na ochrane svedka, ktorý sa rozhodne svedčiť proti tabákovej spoločnosti Morley. V noci sa jeho manželka prebudí a kedže v posteli je sama vyberia sa svojho manžela hľadať. Nájde ho v kúpelni kam sa nemôže dostať, tak si na pomoc zavolá Waltera Skinnera. Po rozrazení dverí ho nájdu mŕtveho a tak na pomoc prichádzajú Mulder so Scullyovou. Celú epizódu Vám bude chodiť po rozume séria Saw, ink sa jedná o celkom dobre spracovaný príbeh napriek tomu, že efekty s chrobákmi sú ešte na úrovni 90tych rokov. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama