Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmaři natočí jedno akta X a agenti zjistí, že jsou na plátně vyobrazeni jako karikatury sebe sama. (Disney+)

Recenze (8)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle se Duchovnymu nepovedlo. Několik solidních gagů a hlášek se tu najde, ale nedá se říct, že by to byla dobrá parodie. Ostatně samotnému natáčení filmu na motivy Akt X je věnován jen úvodní teaser a pak závěrečných 10 minut, jinak je to celé o vyšetřování nezajímavého a nudného případu (které mimochodem nikam nevede a působí jako vata). Tancující kosti v kryptě a zombíci na konci jsou z mého pohledu naprosto trapnou záležitostí a je to jen další z věcí, kterou v Aktech X rozhodně nechci vidět. A těch trapností tu najdeme víc. Epizoda je jednou z největších slátanin v rámci seriálu. I když se tu střílí do vlastních řad, je to místy tak debilní, že se to nedá skousnout ani s velkou porcí nadhledu. Tohle je přesně ten typ komediální epizody, kterou nenávidím. Po scenáristické a režijní stránce tentokrát David nic zázračného nepředvedl, "The Unnatural" byl mnohonásobně lepší. Podobně jako "all things" se i tento díl tváří mnohem chytřejší, než ve skutečnosti je. Na hercích je vidět, že si epizodu užívají, pro diváka to je ovšem jiná písnička. Po těch pár kvalitních vtipech jsou tu největším pozitivem hostující známé tváře (akorát chudák Harris Yulin by si zasloužil být v mnohem lepším dílu). Králem epizody je pak Skinner, ten mě tu baví hodně. Za sebe dávám slabé dvě hvězdičky. Několik kladů to má a není to vyloženě nekoukatelné. I když je to jako celek špatný díl, pořád si ho pustím raději než "First Person Shooter", "all things" nebo "Fight Club". ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti na začiatku epizódy sedia v kine kde je aj Skinner a sledujú film o nich samých. Bývalý spolužiak ich šéfa, ktorý je režisér, ho požiadal aby sa mohol pred blížiacim sa filmom pozrieť bližšie na prácu agentov FBI. Epizóda by sa dala nazvať aj Agent Mulder a Lazarova miska po vzore filmov s Indianom Jonesom a táto epizóda je chrámom skazy seriálu. Napriek tomu že je divák zvyknutý na tieto časti ktoré sa do seriálu príliš nehodia pri tejto som uvažoval či práve uťahovanie si zo samého seba seriálu neuškodilo až príliš. Aj keď som vedel, že moje hodnotenie pravdepodobne časť ako jednu z mála posunie pod hranicu červených čísel viac hviezdičiek jednoducho mať nemohla. Škoda, opäť platí že pri počte 15 častí za sériu by sa Akty X vyhli týmto slabým epizódam. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílená parodie, která měla asi být vtipná, jenže já jsem to absolutně nepobral a spíše mi při sledování bylo trapně za tvůrce. David asi tenhle styl humoru miluje, dobré pro něj, ale holt jsem nalazený na úplně jinou vlnu. Osobně mi humorné epizody v Aktech sedí tak na střídačku, tahle mi přišla jako jedna z těch nejslabších. Hledat tu nějakou zápletku nebo něco jiného navíc by asi byla ztráta času. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama