Vevnitř (S08E01) (epizoda)
Kim MannersScénář:
Chris CarterKamera:
Bill RoeHudba:
Mark SnowHrají:
Gillian Anderson, David Duchovny, Robert Patrick, Mitch Pileggi, James Pickens Jr., Tom Braidwood, Dean Haglund, Bruce Harwood, Kirk B.R. Woller, Jeff Gulka, Marty ZagonProducenti:
Harry V. Bring, David AmannStřih:
Lynne WillinghamZvuk:
David John WestScénografie:
Corey Kaplan, Timothy Stepeck (set dekoratér)Masky:
John Vulich- přehled
Vevnitř (S08E01) Photo © 20th Century Fox Television
- Díl je věnován památce Jima Engha, který byl členem spolupracovníků na produkci seriálu a který zemřel při natáčení tohoto dílu zásahem elektrického proudu (Terva)
Tommassi3
"Přišla jsem Mulderovi nakrmit rybičky !!" - "A tak vás to zmohlo, že jste tu usnula, viďte ?!" ;)(7.2.2018)
Trevor
Agentka Scullyová je spolu s Walterom Skinnerom predvolaná ako svedkyňa pred vyšetrovací tým pod vedením agenta Dodgeta, ktorý zostavil ich šéf, ktorým sa stal dobre známy Kersh. Napriek tomu, že ponúknu svoju pomoc ako členovia pátracieho týmu, námestnik Kersh ich pomoc rezolútne odmieta. Zoznámenie Doggeta so Scullyovou neprebiehalo práve v priateľskom duchu. Prechod medzi sériami a opätovný návrat Gibsona Pricea priniesol ďalší posun v hlavnej dejovej línii.(27.2.2018)
Loki_Six
"This isn't about finding Mulder - this is about Kersh covering the FBI's ass."(15.5.2018)
Nikolas__
Solidní pečeť - 80 - 89%(6.2.2021)