Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reyesová a Doggett se zapojí do pátrání po Yves Adele Harlowové. (Disney+)

Recenze (7)

the_weaver 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímalo ma, čím si Osamelí strelci vyslúžili definitívny koniec. A tiež to, prečo sa obetovali hromadne, keď sa dvaja mohli útekom zachrániť. Asi sa scenáristom nechcelo ich zabíjať sofistikovanejšie.↵  Z DVD bonusu k The Lone Gunmen som sa však dozvedel, že scenáristi nechceli sklamať fanúšikov tým, že by TLG skončili s hláškou "To be continued", ale chceli im dopriať proper hero's exit / ulimate tribute to these unsung heroes, aby ich mohli čestne pochovať v Arlingtone. Preto si rok po konci TLG vydupali toto tragické zakončenie v sérii Aktov X, ktorá mala byť poslednou. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You want to know why Joey Ramone's my hero? 'Cause people like you never managed to grind him down. They never stole his spirit. He never gave in, never gave up, and never sold out. Right till his last breath. And he's not dead. Guys like that? They live forever." ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osamelí strelci sa podieľajú na pátraní, ktoré začala smrť biológa. Vďaka zle pochopeným informáciám chcú zapojiť do akcie aj agentov Doggeta a Reyesovú, kedže si myslia, že sa jedná o sprisahanie ktoré by mohlo objasniť aj nejasnosti okolo supervojakov či Muldera. Ani agenti FBI všk nezabránia ich smutnému koncu. Títo traja chlapíci boli skrátka dobrí vtedy, ak sa objavili čas od času v epizóde ako pomocníci, epizódy venované výločne im patrili k tým slabším, ktoré seriál ponúkol. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrná pečeť - 50 - 55% Dokonce mě možná mrzí, jak epizoda dopadla, skoro stejně jako u Improbable. Je sice neporovnatelně lepší, ale mám s Jump the Shark obrovský problém. Ta epizoda se vůbec netváří vážně a je prostě zase komediální, odlehčená, a na konci takovéto epizody, zemřou osamělí střelci. Je to tak debilní. Jejich smrt je natočena dobře, pohřeb taktéž, ale proč zatraceně zemřou v komediální epizodě? Je to na padlé na hlavu. Taky ale celkově ta smrt není nějak perfektně zpracovaná, není to rozhodně tak silné jako třeba smrt Kryceka, a to jsem měl osamělé střelce mnohem radši než Kryceka. Díl má být spíše zakončením seriálu The Lone Gunmen, což je spinoff k Aktům X kde mají hlavní roli právě osamělí střelci. Díky tomu to celé působí neskutečně odlišně, a taky docela zmatečně. Epizoda podle mě ani náhodou není důstojným rozloučením s osamělími střelci, a příliš jí nemusím. Tento díl je všeobecně považován za jeden z nejslabších, a já bohužel musím souhlasit. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Lengley mi řekl, že ti, co se nevzdají, nezemřou !! Pořád nevím, co to znamená.." ;) Tak Vaya con Dios, amigos !! Smutný a poněkud Carterovsky nedůstojný konec Osamělých střelců.. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • V díle má Richard Langly (Dean Haglund) na sobě tričko s nápisem "Joey Lives!" Nápis odkazuje na Joa Ramona, skladatele punkové skupiny Ramones. (Terva)

Reklama

Reklama