Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti Mulder a Scullyová pátrají po svém synovi. Zjišťují ale, že nejsou sami. Za každou cenu ho chce najít také Kuřák, který plánuje vyhlazení lidstva za využití mimozemského patogenu. Jejich syn je jediným možným protilékem... (TV Prima)

Recenze (30)

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pečeť úžasu - 90 - 95% Tohle je logicky první epizoda série, začínáme klasicky mytologií, kterou pochopitelně napsal Chris Carter. A dokonce se třetí část jediného více dílu ze dvou nejnovějších revivalových sérí, stala asi tou nejvíce nenáviděnou z těch čtyř. A pro mě je kupodivu skoro i ta nejlepší, no to asi ne, ale je naprosto skvělá. Mě prostě Carterův nový styl kupodivu na rozdíl od většiny lidí dost sednul, a nevadilo mi skoro žádné rozhodnutí které tu učinil. Díl je famózně natočen, a zpracován. Já prostě miluji Kuřáka, a tak jsem si to vážně užil. Není sice už tak skvělý jako v sériích 2-7, každopádně i tak je dobrý. Nějaké to odhalení, je to sakra emocionální, napínavé, objeví se tu Spender, který už nevypadá jako monstrum, a Mulder si to zase krade dost pro sebe. Jde o velmi rozporuplný díl, hodně lidí tu sazí pět hvězd, další zase jednu. Pro mě jde určitě o parádní rozjezd sezóny, a dává to pocit že 11tá bude mnohem lepší, než desátá. A nakonec to byla pravda. A jaká! Čtyřdíl My Struggle se u mě tak překvapivě řadí k těm nejpovedenějším dílům na pokračování Akt X vůbec, přijde mi že hodně lidí tu dost ignoruje řemeslnou kvalitu. Intro část před znělkou neuvěřitelně kulervoucí a jedna z naprosto nejlepších co jsou v seriálu k vidění. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prečo nás stále otravujú sprisaheneckou linkou? Nebolo už dosť invázií, mimozemšťanov a pokusov o vyhubenie ľudstva? Podľa mňa áno! Tešil som sa na strašidelný diel, stačil by už len blbý vlkolak, ale ono samozrejme zasa nič a Chris Carter stále zas a znova siaha po mimozemšťanoch. Nech s tým ide už konečne niekam. Má to pár twistov a Skinner si necháva narásť dobrú bradu. Inak neviem. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pro mě mytologie Akt X tímto dílem skončila. Co to je za nesmysl, toto. To odporuje všem devíti řadám a celému příběhu. Tohle prostě neberu. Absolutně nic nesedí s celou tou mytologií od prvního dílu, přes syndikát až po super vojáky. Vysvětlení je podle mě jednoduché. Jde o rozpočet, takže se upustilo od kolonizace, která by byla jistě náročná a vzniknul tento paskvil. Věřím, že díly mimo mytologii budou super, ale mytologie je kapud. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chris Carter úspěšně pohřbívá už druhou novou sérií svého vlastního devadesátkového fenoménu. To, že obsazení už působí jako návštěva v domově důchodců by se dalo pominout, kdyby tam jediný člověk hrál tak, abych mu mohla uvěřit alespoň slovo z toho, co říká. Vím, že dá práci ty nesmysly pronášet vážně, ale za ty prachy se mohl alespoň ten Duchovny tvářit míň znuděně. Taky vím, že teď tyhle několikanásobný plot-twisty asi letí, (vzpomeňme si na čím dál překombinovanějšího Sherlocka) ale Moffat s Gatissem mají výhodu skvělých herců a výborné režie, na což, jak je vidno, se Carter spolehnout (vlastní vinou) nemůže. Takováhle patlanice, kde se jen pořád dokola řeší, kdo je čí otec, vnuk a syn mě fakt nebere. A je zajímavé, že jakoukoli "monster" epizodu ze starých sérií jsem ochotna brát daleko vážněji, než toto špatně napsané, blbě zahrané a amatérsky natočené divadlo, které žije už jen ze své bývalé slávy. Pokud nejste schopni držet krok s dobou, nejste schopni dát dohromady starou partu scénáristů a začít to brát vážně, už v Aktech X nepokračujte. Nikdo z nás není zvědavý na znuděného Muldera, Scullyovou, která nemluví o ničem jiném, než o synovi a vidí do budoucnosti a ostatní postavy, které tam tak nějak existují, protože byly v předešlých sériích, ale chovají se úplně opačně, než se chovali. Tohle nemá šanci konkurovat ani soudobým filmům, natož soudobým seriálům. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My plans are airtight. And even if they were to get out, they would be dismissed as so much fake news. That's the world we live in, Monica. Everyday a new disaster, when the one thing no one is prepared for will wipe the slate clean. We refuse to imagine our impending extinction, the acceleration of the cataclysms. We've thrown science out the window in favor of scandal and opinion and cant and all manner of ridiculous untruths. Civilization a joke, and my plan merely the punchline." ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama