Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti Mulder a Scullyová pátrají po svém synovi. Zjišťují ale, že nejsou sami. Za každou cenu ho chce najít také Kuřák, který plánuje vyhlazení lidstva za využití mimozemského patogenu. Jejich syn je jediným možným protilékem... (TV Prima)

Recenze (30)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nielenže úvodná časť jedenástej série tú desiatu ešte viac zosmiešnila ale posunula celú hlavnú dejovú líniu seriálu niekam do...Starý Spender už nehúli cez dieru v krku, Skinnerova lojalita sa opäť otriasa v základoch a ten koniec radšej komentovať nebudem. Väčšina ľudí má kamarátov, ktorý nevedia kedy prestať piť. Chris Carter nevie, kedy prestať natáčať Akty X. Od príchodu Doggeta a Reyesovej to išlo zo seriálom z kopca a až na pár vydarených častí to už bolo iba predlžovanie agónie kohútika, ktorý kedysi tak krásne spieval. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prečo nás stále otravujú sprisaheneckou linkou? Nebolo už dosť invázií, mimozemšťanov a pokusov o vyhubenie ľudstva? Podľa mňa áno! Tešil som sa na strašidelný diel, stačil by už len blbý vlkolak, ale ono samozrejme zasa nič a Chris Carter stále zas a znova siaha po mimozemšťanoch. Nech s tým ide už konečne niekam. Má to pár twistov a Skinner si necháva narásť dobrú bradu. Inak neviem. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuda, která v kulichách Akt X brutálně překombinovává ve stylu španělských telenovel. Nejhorší díl Akt X vůbec a něco, co už v životě nechci vidět, ani o něm cokoliv víc napsat. ()

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toho udatného, nezničiteľného “fajčiara” ( smoking mana ) , už mal veru dávno šľak ( zdochnúť, ako pes ) trafiť, keď húli, ako TUREK ( fabrický komín ), a tak by nemuseli mať Mulder so Scullyovou toľko starostí, že teraz ani nevedia, kde im hlava stojí : „chudák Fox, keď by ten vedel, kto ešte pretiahol, oplodnil jeho „frajerku” Danku, tak si myslím, že by ani nezaspal, ale musím podotknúť, že agentka F.B.I. bola v tom vtedy nevinne, nevedela o tom, bola zdrogovaná, čiže jeden nenávidený, úchylný jedinec toho využil a zneužil, a ak k tomu náhodou nepridal aj „akýsi” dodatok, taký špeciálny bonus, kvôli čomu je dnes William taký ojedinelý a zvláštny” ... Lišiak bol v očividnej forme, šoféroval, ako James Bond a Dominic Toretto, bol dynamický, akčný a odvážny, ale má samé pochybnosti. Úvodný predslov „krstného otca” CHRISA CARTERA, obsahoval jednak sériu vynikajúcich, všelijakých, najmä politických záberov ( došlo i na Trumpa ! ) a špičkových strihov, pričom tá posledná sekvencia z „Mesiaca” , a to tesne pred notoricky známou znelkou Marka Sneha, mi naznačila, že Carter má ešte, aký - taký, tvorivý potenciál, prečo CHCEM UVERIŤ ! Táto epizóda bola viac než dobrá, zatiaľ počkám, a hodnotenie, dúfam, že aj nadšenie, sa ešte hádam, určite i zlepší. Uvidíme... ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starej se o své dítko do plnoletosti. I když se posledních pár let se moc nevydarilo, vyrostlo z něj nakonec docela fajn dítě. Pak se k němu vrať po x letech a usekni mu všechny nohy a ruce a ty pak přišij na jiné místo. Velice smutný pohled. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konspirační šílenost pro 21. století a fanoušky. Akta X ani její mytologie už dávno nejsou tím, čím bývala, ale teď se konečně začíná ubírat zajímavým směrem. Nečekanému, šokujícímu finále ale předchází čtyřicet minut šíleností, podivných honiček a přesunů z místa na místo a tempo je doslova vražedné. A právě proto mě tenhle díl strašně moc bavil, ačkoliv se tam toho zas tolik nestalo. Celé epizodě vládne geniální William B. Davis, který všechny totálně přehrává a strašně mě zajímá, jak z toho Carter vybruslí. Je to naprosto neuvěřitelné, podivné, ale já jsem se fakt bavil a jsem lehce nadšen. Velmi povedená kravina, těším se na další díly a rozhodně doporučuju. Duchovny a Gillian jsou opět nějak bezemoční. 85%, takže to fakt není kritika a tenhle comeback mě opravdu nenaštval, ale až to uvidíte, tak pochopíte. A nebo ne? ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chris Carter úspěšně pohřbívá už druhou novou sérií svého vlastního devadesátkového fenoménu. To, že obsazení už působí jako návštěva v domově důchodců by se dalo pominout, kdyby tam jediný člověk hrál tak, abych mu mohla uvěřit alespoň slovo z toho, co říká. Vím, že dá práci ty nesmysly pronášet vážně, ale za ty prachy se mohl alespoň ten Duchovny tvářit míň znuděně. Taky vím, že teď tyhle několikanásobný plot-twisty asi letí, (vzpomeňme si na čím dál překombinovanějšího Sherlocka) ale Moffat s Gatissem mají výhodu skvělých herců a výborné režie, na což, jak je vidno, se Carter spolehnout (vlastní vinou) nemůže. Takováhle patlanice, kde se jen pořád dokola řeší, kdo je čí otec, vnuk a syn mě fakt nebere. A je zajímavé, že jakoukoli "monster" epizodu ze starých sérií jsem ochotna brát daleko vážněji, než toto špatně napsané, blbě zahrané a amatérsky natočené divadlo, které žije už jen ze své bývalé slávy. Pokud nejste schopni držet krok s dobou, nejste schopni dát dohromady starou partu scénáristů a začít to brát vážně, už v Aktech X nepokračujte. Nikdo z nás není zvědavý na znuděného Muldera, Scullyovou, která nemluví o ničem jiném, než o synovi a vidí do budoucnosti a ostatní postavy, které tam tak nějak existují, protože byly v předešlých sériích, ale chovají se úplně opačně, než se chovali. Tohle nemá šanci konkurovat ani soudobým filmům, natož soudobým seriálům. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čaro Aktov X sa dosť stráca, keď nám pekne po lopate všetko postupne vyklopia a na konci mám hlavu plnú informácií namiesto filmového zážitku. Prvá scéna s rekapituláciou posledného dielu minulej série a všemožnými konšpiráciami ešte ušla, ale zvysok boli podivné vnútorné monológy a cesty Scullyovej z nemocnice do nemocnice. Jeden zo slabších dielov a pritom ma byť pre seriál kľúčový. –––– Zabijete ľudské bytosti. – Upratujem len neporiadok, ktorý tu urobili. ()

jefff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím, že jde o dost možná nejslabší díl v historii Akt X. Carterovi a spol ujel vlak. Zpracování je překotné, zastaralé a snahy o modernizaci vyzněly spíš úsměvně. Příběhově se Akta snaží šokovat, ale vzhledem k tomu, že v původních sériích šel děj kupředu hlemýždím tempem a teď v jednom novém dílu se stane zvratů podobně jako ve všech předchozích dohromady, vyznívá to spíš jako parodie. Škoda, naprosto nefunkční a dehonestující původní mytologii. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My plans are airtight. And even if they were to get out, they would be dismissed as so much fake news. That's the world we live in, Monica. Everyday a new disaster, when the one thing no one is prepared for will wipe the slate clean. We refuse to imagine our impending extinction, the acceleration of the cataclysms. We've thrown science out the window in favor of scandal and opinion and cant and all manner of ridiculous untruths. Civilization a joke, and my plan merely the punchline." ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto strašný díl, ať už kvůli chaotickému natočení, dramatickému bezději nebo absurdnímu chování postav. Jako kdyby byl úkol vymyslet parodii bez vtipu.  Na jednu hvězdičku to zachránilo závěrečné odhalení. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak pro mě mytologie Akt X tímto dílem skončila. Co to je za nesmysl, toto. To odporuje všem devíti řadám a celému příběhu. Tohle prostě neberu. Absolutně nic nesedí s celou tou mytologií od prvního dílu, přes syndikát až po super vojáky. Vysvětlení je podle mě jednoduché. Jde o rozpočet, takže se upustilo od kolonizace, která by byla jistě náročná a vzniknul tento paskvil. Věřím, že díly mimo mytologii budou super, ale mytologie je kapud. ()

Reklama

Reklama