Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mulder a Scullyová jsou povoláni k případu, kdy se dvě dívky v poblouznění málem navzájem zabijí poté, co viděly monstrum. Spojuje je osoba mladíka, který telepaticky komunikuje se Scullyovou, možná jde o vzkazy od syna, kterého dali před 15 lety k adopci. Jak brzy zjistí, nejsou jedinými, kdo usiluje o jeho nalezení... (TV Prima)

(více)

Recenze (19)

Veldas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl by to byl dobrý, kdyby tam nenacpali ty puberťácký scény s rádoby moderními slovíčky a podobný hovadiny.. Vážně někomu přijde normální, aby měl kluk dvě přítelkyně a ještě byl v tom díle za frajera? Vážně?! Navíc to bylo všechno tak okatý.. Ještě zbývalo, aby tam některá z nich v slzách pronesla "Jsem těhotná.", fakt.. Na tohle jsem opravdu alerigckej. Normálně bych dal 4 hvězdy, takhle musím dát jen 2. 40% ()

Macinkacz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl hodne povedený díl, uz jsem se bala, ze se to dale ponese v duchu - rozpitvani dalsich ruznych dějů. Scully v tomhle dile je presne ta Scully, kterou vsichni zname. Duchovny porad trochu zaostava, jak postavou Muldera, tak i hereckym vykonem, ale verim v lepsi zítřky. William... 95% - radeji si necham rezervu na další dil, dyby bylo neco jeste lepšího 👌 ()

Reklama

imaginer21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně maličký posun v mytologii... i když tady to spíš byla epizoda o Scullyové coby (nezvyklým) osudem utrápené matce. Fakt škoda, že série má jen 10 dílů a teprve v půlce se (byť oklikou) řeší nejožehavější otevřená témata. Ale dobré, už začínám slavit, že po předchozím nemastném neslaném revivalu se tady tvůrci rozhodli za pět minut dvanáct dohánět (relativně) poctivě své resty. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi milé, velmi dobré. Na první pohled naprosto klasická Akta X, která ale nakonec přinesou velmi kvalitní posun ve Williamovské mytologii. Ačkoliv je to v rámci této série epizoda o něco slabší, než předchozí dvě, patří k tomu vůbec nejlepšímu, co nová Akta X nabídla. Prvni polovina má fajn atmosféru, ta druhá nabízí výbornou mytologickou zápletku a parádní cliffhanger na konci, navrch fenomenální herectví Gillian Anderson jako utrápené matky (proslov v pitevně je jeden z jejích nejsilnějších a nejlepších výstupů) a Duchovnyho jako typického Muldera. James Wong opět nezklamal a potvrdil své vysoké kvality. 85%. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda výborne ťaží z novych faktov série a pritom sa klasicky pohráva s jednoduchou mysterióznou zápletkou. Sú to klasické Akty X so znepokojivými momentami a mrazivým záverom. U mňa vysoká spokojnosť. –––– Sny sú dnešné odpovede na zajtrajšie otázky. –––– Bez vlastného názoru naletíte na všetko. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama