Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mulder a Scullyová pokračují v pátrání po synovi, který je v nebezpečí, protože je kvůli svým schopnostem součástí plánu na vymýcení lidstva. Mulder je mu na stopě, ale v patách má zločinecké agenty. Navíc Scullyová má vize, ve kterých Mulder zemře. On se ale nenechá odradit a bezhlavě se žene za nebezpečným cílem... (TV Prima)

Recenze (22)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle má být vrchol? Ok, beru, vrcholí tu osobní linka, hodně osobních linek.. Ale je tu zároveň obrovská, odporná pachuť po naprosto vymrveném, nevyužitém hlavním příběhu, který se vinul celek víc jak dvěstě dílů. Je tu jen pár dialogů, pár honiček, střílení, mlácení. Prostě všechno, v čem akta X nikdy dobrá nebyla. Prostě špatnej konec, s jehož scénářem si nikdo nedal mnoho práce. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You can't help me. All right? Nobody can help me. Okay? These people, they're never gonna stop coming for me. I've seen the future, all right? Like visions. I-I know what happens if they catch me. All the people who are gonna die. Look, I don't want to live in that world. And, I don't know, maybe I can stop it. If I didn't exist..." ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je konec jaký si Akta X opravdu nezasloužili. Absolutně zabité, nevyužity potenciál a prakticky naprosto zničený příběh budovaný celých devět let. Fanda čeká takovou dobu na vyvrcholení, na to až se spustí plán, až započne kolonizace a ono nic. On se neukáže ani jeden mimozemšťan, ono se neukáže totiž vůbec nic. Tohle je konec jaký si fanoušci, kteří si prošli celou cestou od únosu Mulderovi sestry, přes syndikát atd. atd. opravdu nezasloužili. Obrovské zklamání a nemůže to ospravedlnit a omluvit vůbec nic. Sbohem Foxi. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku důstojné finále s jedním obrovským překvapením v úplném závěru a také drobným cliffhangerem (který ale až tak překvapivý není). Znovu se ukazuje, že současná mytologie už není, co bývala, ale tohle bylo (stejně jako My Struggle III) dost dobrý. Sympatická naháněčka Williama, kde nechybí žádná z důležitých postav (jen Skinner tam byl bohužel trochu do počtu, Kersh tam taky mohl být déle, Reyesovou zkazili už v minulé řadě a Kuřák je učiněný pekelník až do úplného konce). Myslím, že není nutné, vyrábět další sérii nebo jakékoliv další pokračování (ačkoliv bych byl tím posledním, kdo by si na to stěžoval) a tahle závěrečná epizoda je výtečnou tečkou nejen za revivalem, celou touhle perfektní jedenáctou sérií, ale i za celým seriálem, přičemž jsem rád, že to Chris Carter nezprasil a napsal velmi příjemnou a osudovou mytologii. 90%. A díky. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama