Reklama

Reklama

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

emma53 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkala, že je to jasný průměr. Ovšem to bych si musela odmyslet poslední díl. Ten mě položil na lopatky a průměr letěl okamžitě o level dolů. Škoda, škoda.... ()

Dominik 261 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušný a skoro po celú dobu napínavý seriál. Príbeh je zaujímavý, postupne sa vyvíja a mení. Dáva zmysel a je prehľadne podaný. Celé to má tú správnu atmosféru a napätie. Z pohľadu obsadenia je to tiež fajn. Nečakal som od toho veľa, nakoľko je tu také zmiešané hodnotenie, no zistil som, že neoprávnene. Je to veľmi podarený seriál, na ktorého sledovanie som sa tešil. Slušné 4*. ()

Reklama

nemer 

všechny recenze uživatele

Jako predikovatelná jednohubka se mi to líbilo, stejně tak herecké obsazení i zasazení do afrického prostředí včetně problematiky coltanu. V tomto směru je to něco trochu jiného než ostatní soudobé seriály, na druhé straně je tady k vidění spousta klišé a závěr mi byl jasný takřka okamžitě, jakmile se na scéně objevila africká dívenka Adidja. Hlavní postava Georgia Wells místy sice působí jako příbuzná Chucka Norrise, na druhé straně hrdinek blížících se typu S. Weaver moc k mání není, takže silnou ženskou hrdinku lze vnímat i jako plus :) Této minisérii jsem byla ochotná prominout všechny drobné nešvary nejen kvůli oduševnělé kráse Kate Beckinsale a účinkování Charlese Danceho, ale nakonec i záporné postavy, jako např. generál Azakiwe nebo Peter Bello, byly ztvárněny dobře. Zdá se, že Amazon umí. Doporučila bych hlavně "něžnému" pohlaví :) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Podle popisu jsem čekal trochu víc survivor drama, ale spíše to tíhne k špion/politik thrilleru. Herecky hodně v pohodě - Charles Dance a Alex Kingston jsou takové sázky na jistotu. Kate taky nebyla tak špatná. V příběhu se skáče jak časově, tak mezi postavama a nemá to takový tah na branku. Celkově to působí hodně průměrně a něco tomu chybí. 60% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama