Reklama

Reklama

Přátelé - Série 2

(série)
USA, (1995–1996), 8 h 48 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Mikel Neiers

Hrají:

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Lauren Tom, Cosimo Fusco, Buck Kartalian, Jane Sibbett (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (19)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LEGENDÁRNY SERIÁL. Ako dobre je vždy vrátiť sa k starým známym Priateľom do 90's😉. A je jedno, či seriál pozeráme od začiatku alebo od konca, na poradí nezáleží (keď sme ho už v minulosti videli - ja niekoľkokrát!!!), FRIENDS pobavia stále. NOSTALGIA. Ďalej platí to, čo som napísala k 1. sérii: V roku 1994 ešte asi nikto netušil, aký svetoznámy a obľúbený sit-com to bude, wow! Casting perfektný, asi nemohli vybrať lepšie!!! Mladučkí neznámi herci a pozrime sa dnes na veľkú hviezdu Jennifer Aniston, wow! Výborne napísané postavy!!! Každá jedna je originálna!!! Sú to už jednoducho starí známi Friends💙Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey, Ross. Najradšej mám asi Joeyho a Rachel a Phoebe. Dodatok: Páči sa mi, že v dobe natáčania (celého seriálu) sa ešte nemusela dodržiavať nijaká "politická korektnosť", lebo inak by tá šestica nikdy nemohla byť tá istá!!! Za druhú sériu udeľujem 4 a pol*. Niektoré epizódy sú PERFEKTNÉ, najlepšia je asi E07, zopár ich je slabších, no väčšinou nadpriemer. Potešili Guest Stars Brooke Shields & Julia Roberts👍. ()

agamazx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutny vrchol hraneho rom-comu aky som kedy videl. Prvotriedne napady, herecke vykony. Vztahy hlavne Ross a Rachel su dobre zahrane, co je dost velka rarita. Pri niektorych epizodach som sa brutalne smial co je velmi vzacne ked som sam. Pri tej western episode som sa skoro zadusil smiechom a skoro zobudil cely barak, pritom som to videl uz milionkrat, len s odstupom casu. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přestože tuhle sérii považuji jako celek za lepší počin než sérii úvodní, tak stejné hodnocení jí dát nemohu skrze některé slabší epizodní kousky. Ross se konečně dá s Rachel dohromady a přes všechny nástrahy je nejhorší, že já jsem na jeho straně a rozumím mu. Joey je první v seriálu, kdo opouští partu a zkouší žít sám. Monica chodí s přítelem rodičů. Phoebe doplní Rosse v klubu rozvedených. A Chandler je chudák, že tohle musí nosit, tak snad neumře sám. 95% ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada je podstatně slabší. Hlavně se zde řeší to, jestli spolu začnou randit Ross a Rachel, jenže hned na začátku naráží na různé problémy. Chtěl jsem, ať už spolu chodí, ne proto, že bych jim to tak přál, ale aby už přestali řešit ty svoje kraviny. Postavy jsou pořád hlavním tahounem seriálu, ale zde se někdy chovají pořádně otravně. Například Phoebina etuda popírající evoluci nebo epizoda o tom, že část Přátel žárlí na to, že ostatní víc vydělávají... To byla dost hrůza sledovat jejich chování. Příběhy jsou stále většinou průměrné, někdy mají naprosto předvídatelný vývoj, což u sitcomu není až takový šok, ale dnešní komediální seriály už jsou na tom líp. Na druhou stranu výborné vtipy se pořád najdou a vlastně není potřeba je ani nějak zvlášť hledat. (7/10) ()

Sefko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale áno po prvej sérii už je v tom vidieť určité zlepšenie. A to je fajn. Neduhy z prvej série viac menej zostávajú. Opäť pokiaľ ide o vzťahy tak sa ocitneme vždy akosi uprostred. Ale čím ide jedna časť za druhou tak mi to akosi prestáva vadiť a skôr si vychutnávam hlavné postavy. A to je napokon dobre. Veď to celé stojí a padá na nich. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (278)

  • Časopisy, které Joey (Matt LeBlanc) nosí, jsou výtisky National Geographic, jejichž název je na některých záběrech vidět. (griph)
  • V epizodě se poprvé objevuje Giovanni Ribisi jako kluk, který hodí Phoebe (Lisa Kudrow) kondom do pouzdra od kytary. V pozdějších sériích hraje jejího bratra Franka Buffaye. (Kulmon)

Reklama

Reklama