Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica, Phoebe, Joey a Chandler se sešli v kavárně. Monica všem vypráví o klukovi, s nímž má večer rande. Chandler se svěřuje o svém snu. Do kavárny přichází Ross, který se rozvádí se svou ženou Susan, z níž se stala lesbička. V kavárně se nečekaně objeví dívka ve svatebních šatech a Monica v ní poznává nejlepší kamarádku z dětství a střední školy. Rachel právě utekla ze své svatby, když jí došlo, že svého snoubence Barryho nemiluje. Chandler s Joeym pomáhají Rossovi složit nový nábytek, protože Carol si všechno odstěhovala. Phoebe s Monicou uklidňují Rachel, která je bez finančního zajištění. Nakonec začíná pracovat jako číšnice přímo v kavárně. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (23)

  • Jediná epizoda s kompletní taneční znělkou u fontány. (Kubaaa97)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém původním názvu Moniku (Courteney Cox). Ta je tak první postavou z hlavních šesti, které se této pocty dostalo. (hansel97)
  • Vedení televize NBC se obávalo, že divákům bude vadit, když se Monika (Courteney Cox) na prvním rande vyspí s Paulem (John Allen Nelson). Po natočení pilotního dílu dostalo publikum ve studiu od NBC dotazník týkající se Moničiny promiskuity a výsledky průzkumu ukázaly, že se televize obávala zbytečně, protože divákům to bylo jedno. (hansel97)
  • Originální verze pilotního dílu je o více než pět minut delší než ta česká. (misasim1)

Související novinky

Přátelé poprvé v kinech

Přátelé poprvé v kinech

14.08.2019

Letos na podzim to bude 25 let od premiéry legendárního sitcomu Přátelé a k té příležitosti se teď Monika, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Ross vůbec poprvé oficiálně podívají do kin. Událost… (více)

Reklama

Reklama