Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rosse navštíví jeho bývalá manželka Carol a oznámí mu, že společně čekají dítě. Překvapený Ross ale chce být u všech věcí, které s těhotenstvím souvisejí. Společně s Carol a její přítelkyní Susan pak jde k lékaři na kontrolu ultrazvukem a řeší, jaké jméno a příjmení dítě bude mít. Monika donutí Rosse, aby rodičům konečně oznámil, že se rozvedl s Carol, přestože společně čekají dítě. Rachel chce navštívit bývalého snoubence Barryho. Nemůže ale najít snubní prsten a při hledání musejí pomoci i přátelé. Monica všem vaří lasaně. Když Rachel jde vrátit prsten Barrymu, zjistí, že v její nepřítomnosti začal chodit s družičkou Mindy. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Všichni víme, jak krutý umí rodič být, když jde o slehlý polštář jeho potomka." Moničini rodiče byli bezvadně protivní a ti Rossovi zase úžasně chápaví. Zábavné bylo to, že se jednalo o stejné rodiče. A taky zubař Barry byl skvělý, jak pohodově vyměnil Rachel za družičku a ještě přitom stačil terorizovat svého dětského pacienta. A já jsem se naučil hledat prsten v lasagních, takže můžeme být všichni spokojeni. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem sa na tú mladučkú Phoebe vynadívať. Taká je zlatá. Tipovala som jej tak niečo po dvadsiatke. Práve pozerám, že Lisa Kudrow je z dievčat najstaršia a v čase 1. série Priateľov, ak dobre rátam, mala už po tridsiatke! Neuveriteľné. Vždy som si myslela, že Monica je najstaršia. Za tých 10 rokov sa práve Phoebe fyzicky najviac zmenila, dospela😉. ()

korect 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrá, druhá epizoda chytla svěží vítr a sází jeden gag za druhým. Hvězdou je David Schwimmer, coby Ross, Rachel je též velmi (rozto)milá, dále Rossovi rodiče pozbývají jakékoli chyby. Ale čekám stále víc, tak mě nezklamte! ()

Reklama

Reklama