Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Phoebe objeví na svém účtu o pět set dolarů navíc a ohlásí to v bance. Nedorozumění ale pokračuje: získá dalších pět set dolarů a telefon v podobě fotbalového míče. Phoebe peníze daruje bezdomovkyni Lise, která jí jako poděkování koupí limonádu. Phoebe v darované plechovce objeví palec. Oznámí to v sodovkárně a k svému překvapení jako „odškodné" získá sedm tisíc dolarů. Chandler opět začal kouřit a ostatní přátelé se jej snaží přesvědčit, aby se svým zlozvykem přestal. Phoebe mu nakonec nabídne sedm tisíc, k nimž sama přišla tak lehce. Monica se seznámí s novým přítelem. Všichni z party Alana zbožňují, ale Monica k němu bohužel necítí vůbec nic. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nedrž ji jako cigaretu. Mysli na ni jako na oblíbenou součást svýho těla. Když ji máš v ruce, tak je ti fajn." Chandlerovo kouření i zlozvyky ostatních mě bavily, stejně jako zmatená Rachel při roznášení nápojů a písmenková polévka bez samohlásek. A samozřejmě dokonalá byla Phoebe v souboji s penězi, které nechtěla. ()

Baron Noktur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a toto je prvý diel, ktorý už by sme mohli označiť za tradičný diel Priateľov. Skvelé gagy, výborné pointy. 8,5/10. Pheobe o 500 dolároch, ktoré jej boli dané na účet bez dôvodu: Phoebe: If I kept it, it would be like stealing! Rachel: Yeah, but if you spent it, it would be like shopping. ()

Reklama

Reklama