Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross má výročí první důležité schůzky se svojí bývalou partnerkou Carol. Jde s kluky na hokejový zápas, aby měl lepší náladu. Bohužel jej nešťastnou náhodou zasáhne puk, a tak skončí na pohotovosti, kde pracuje poněkud nepříjemná zdravotní sestra. Za Rachel přichází do kavárny několik kamarádek, které vyprávějí své nejčerstvější životní zažitky. Jsou překvapené, že Rachel je zaměstnána jako číšnice. Monika a Phoebe pořádají malou „dámskou jízdu" a Rachel k nim přijde ze všeho pořádně smutná. Společně s Monikou a Phoebe pak sledují George Stephanopoulose, jenž bydlí v hotelu naproti. Přitom se svěřují se zlomyslnostmi, jež si v minulosti navzájem provedly. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Baron Noktur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. diel = 4. úspech. Len krôčik plnému hodnoteniu. 8,5/10. Ross: It was my first time. Chandler: So, in your whole life you've only been with one...Uooo. Joey: Oh boy, hockey was a big mistake. There's a whole bunch of stuff we could have done tonight. ------ Pripitá Monika hovorí Phoebe: Do you remember that vegetarian pate that I made that you loved so much? Well, unless goose is a vegetable. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Co tě žere? Že tě nechala? Že je na ženský? Že žije s ženskou, která je taky na ženský?" To by mě asi taky trošku žralo, ale nesmí se zapomínat, že ta ženská, co je na ženský a žije s tou ženskou, co je taky na ženský, ještě čeká moje dítě a chce, aby to bylo jejich dítě. To by mě asi žralo nejvíc. Já tedy nechci spekulovat, ale Rosse v této epizodě asi víc žere ten puk v nosu a "kráska" na Příjmu pacientů v nemocnici. A to je přesně to, co mě baví. ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joey: Ahoj, lidi. Monica: Joey, co bys dělal jako omnipotentní? Joey: Patrně bych se zabil. Monica: Tohle nechápu. Joey: Kdyby mě sval lásky zradil, neměl bych důvod žít. Ross: Neví, co je omnipotentní. Joey: Ty už jo? Rossi, to mě mrzí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (10)

  • Ross (David Schwimmer), Joey (Matt LeBlanc) a Chandler (Matthew Perry) si zajdou na hokejový zápas New York Rangers s Pittsburgh Penguins, který se odehrál 20. října 1994. Ve skutečnosti se tento den utkání nehrálo. V NHL byla v té době výluka.
    (Michael02)

Reklama

Reklama