Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Část New Yorku byla postižena dočasným výpadkem proudu. Chandler je zrovna v bance, kde zůstane nějakou dobu uvězněn ve výtahu s modelkou Jill Goodacreovou. Je z ní zpočátku trochu nervózní, ale nakonec se spolu skamarádí. Ross se rozhodne, že se svěří Rachel, jaké city k ní cítí. Bohužel mu jeho záměr překazí obyčejná kočka, kterou pak parta hledá po celém domě. Rachel kočku nalezne a seznámí se s jejím majitelem. Je to Ital a jménuje se Paolo. Ross tím není vůbec nijak nadšen. Cítí se ale mnohem hůř, když později spatří Rachel, jak se s Paolem líbá. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Podle mě jsi příliš dlouho váhal s prvním krokem, Rossi, a teď jsi ve škatulce přátelských vztahů.." - "Co ?? Cože ?? Já nejsem v žádný škatulce !!" - "Rossi, jsi přednosta škatulek !!" ;) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Sex je zatím v projektové fázi." Já mám Přátele rád, ale bez proudu to nebylo úplně ono. Samozřejmě nervózní Chandler uvězněný s modelkou Jill byl skvělý, Joeyho "vychytralá" výmluva mě taky pobavila a nakonec i Rossův rozhovor s velkým slizským šťourákem Paolem byl fajn, ale jsem od této partičky zvyklý na větší nášup humoru. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (9)

  • Jedná se o první epizodu, ve které Phoebe (Lisa Kudrow) hraje na kytaru v kavárně Central Perk. (SONY_)
  • V úvodu dojde k výpadku proudu, přesto přátelé vesele telefonují. (A7X92)

Související novinky

Přátelé poprvé v kinech

Přátelé poprvé v kinech

14.08.2019

Letos na podzim to bude 25 let od premiéry legendárního sitcomu Přátelé a k té příležitosti se teď Monika, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Ross vůbec poprvé oficiálně podívají do kin. Událost… (více)

Reklama

Reklama