Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Babička Rosse a Moniky náhle zemřela, proto se oba vydají naposledy navštívit svoji příbuznou. Když ale přijdou k jejímu lůžku, babička poněkud nečekaně na chvíli „ožije". Chandler je dokonale vyvedený z míry zjištěním, že ho někteří lidé považují za homosexuála. Parta přátel jde společně na pohřeb babičky. Rachel se vydá na vycházku v nových botech, které jí poslal Paolo z Říma. Ross na hřbitově spadne do otevřeného hrobu a poraní se. Znovu se přizná Rachel, že ji miluje. Ta ale jeho vyznání nebere příliš vážně. Joey tajně poslouchá fotbalový zápas na své malé televizi. Moniku z dobré pohody „vytáčí" její matka Judy, protože ji neustále kritizuje. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Poslouchám, že tvůj kabát mluví jako sportovní komentátor." Chlapi sledující fotbal na pohřbu byli jednoznačně nejlepší. Trochu jim sice konkuroval zfetovaný Ross, "homosexuál" Chandler i o facku si říkající paní Gellerová, ale na příští pohřeb si beru televizi. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takisto skvelá epizóda. Začína sa to rozbiehať, tie úvodné boli trošičku slabšie, než ako som bola zvyknutá na Priateľov. Jennifer Aniston je tu taká mladučká, že ešte aj hlas má taký iný, všímam si to od prvej epizódy alebo možno len ešte tak nesmelo rozpráva :-). ()

Reklama

Reklama