Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do města přijíždí Chandlerova matka, které se předtím podařilo svého syna ztrapnit v televizním vysílání. Phoebe a Monica potkávají na ulici mladíka, jehož nečekaně srazí auto. Když leží v nemocnici v komatu, obě se předhánějí v péči o neznámého. Po probuzení z komatu však mladík nejeví o Phoebe ani Monicu žádný zájem. Chandlerova matka Nora, pozve všechny přátele na večeři, kde si povšimne, že Ross je smutný kvůli vztahu Rachel a Paola. Snaží se Rosse uklidnit a dokonce jej políbí. Ten to později prozradí naštvanému Chandlerovi. Rachel od matky Chandlera zase dostane pár dobře míněných rad o tom, jak má psát knihy. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já jsem výborná máma. Koupila jsem synovi první kondom." Nadržená paní Bingová mě dost bavila, ovšem Phoebe s Monicou a jejich vysněný princ v kómatu, tak to byla ještě vyšší liga. A dál je to už jen brodavka, bujné trsy, tepající tenis a skvělá zábava. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ahoj, ahoj, chcípáku !! Vzbuď se ty tele !! Tak hni sebou !!" - "Phoebe, co to děláš ??" - "Co je ?? Vždyť takhle to ještě nikdo nezkusil !!" ;) Představení Chandlerovy matky a epizoda se skutečně geniálními hláškami a později už dost nezvykle i výtečným soundtrackem.. ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Rachel zkouší napsat román.) Rachel: Takže, tohle je první kapitola a chci váš naprosto upřímnej názor. Jasný? Jo, a na straně dvě nesahá po jejích bujných trsech. Monica: A co je brodavka? Joey: Obvykle bývá na bujných trsech. Rachel: No tak jo, jasně. Nejsem moc dobrá písařka. Ross: Počkejte, až narazíte na jeho velký tepající tenis. Teda nechtěl bych být u toho, až ho začne hrát. ()

Reklama

Reklama