Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monika připraví asi tucet lasaní na večeři své matky. Ta je nakonec odmítne, protože nejsou vegeteriánské. Naštvaná Monica lasaně rozdává a posílá svým známým a přátelům. Carol chce vyzradit Rossovi, jaké bude pohlaví dítěte, jenž spolu čekají. Rachel se připravuje na společný víkend s Paolem, oba chtějí vyrazit někam ven z města. Paolo předtím jde na masáž k Phoebe a snaží se jí sbalit. Ta později vše vyzradí Rachel, která se kvůli tomu s Paolem rozchází. Rachel pak omylem vyzradí Rossovi pohlavi jeho dítěte – bude to kluk. Chandler a Joey potřebují nový stůl. V obchodě s nábytkem si ale nemůžou vybrat. Nakonec si domů koupí stolní fotbálek... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kdybyste mě zavřeli do dělohy kterékoli ženy, bez kompasu, tak bych našel hravě cestu ven." Já zase v pohodě najdu, asi tak na třetí pokus, cestu dovnitř a taky se tím nechlubím. Takže bude mít Ross syna nebo dceru? Stane se tedy strýčkem nebo tetičkou? Ono je to jedno, protože tady jde o "dospělé" rozhodnutí Chandlera s Joeym ohledně nového stolu. Hned jsem chtěl bydlet s nimi. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Naopak ty mi dlužíš stůl, Joey !! Protože tenhle malý kousek nábytku byl naprosto v pořádku, až do tý tvý aféry s Angelou Delvechiovou !!" - "Ty o tom víš ??" - "No, ano !! Ony totiž ty stopy v másle zanechaly jen malý prostor pro pochybnosti.." ;) ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia skvelá epizódka. Lasagne pre každého! Sranda, akurát dnes som ich mala na obed. A Rachel, naozaj mlieko? Ja som myslela, že povie I need a drink, not a milk, ale vtipné a podarené to bolo práve preto. ()

Zajímavosti (6)

  • Papírové utěrky, které Rachel (Jennifer Aniston) odmotá, jsou v dalším záběru opět namotané a v dalším zase ne. (Duoscop)

Reklama

Reklama