Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stálý klient Phoebe, Steve hledá nového šéfkuchaře pro svoji restauraci. Monika má o tuto práci velký zájem. Proto majitele restaurace pozve k sobě domů na večeři. Dokonce přemluví Rachel, aby pro ni dělala číšnici. Steve však přichází značně opilý a vůbec nevnímá chuť jídla, kterým Monika chtěla na své kuchařské umění upozornit. Je zřejmé, že tato „akce" znamenala úplně zbytečný a promarněný čas. Chandlerovi nabízejí v zaměstnání lepší místo. K údivu svého nařízeného nabídku nejenom odmítne, ale dokonce podává výpověď. Když pak později podstoupí testy osobnosti, dozví se, že nejlépe se může uplatnit, jako zaměstnanec ve velké mezinárodní firmě. Chandler se raději vrací do své práce, kde je povýšen na vedoucího oddělení pro zpracování dat. (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Stal se ze mě král sprosťáren. Takový oplzlosti jsi jakživ neslyšel. A mělo to postavy, zápletku, námět, myšlenku a v jednu chvíli tam byli i vesničani." Škoda, že jsme u toho nebyli, ale trénink na hulváta šel Rossovi docela dobře. Ještě lépe Chandler odmítal povýšení, ale vrcholem této epizody byl Steve, jehož zhulenost byla dokonalá. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Koule ?? Koule ?? Koule ?? Koule ?? To slovo ztratilo smysl.." ;) Jako vždy famózní Jon Lovitz coby guest star ve své etudě na téma tráva a její následky v další skvostné epizodě.. ()

Reklama

Reklama