Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross navštěvuje kurz pro těhotné matky s Carol a Susan. Cítí se přitom trochu trapně mezi ostatními páry. Když jednou Carol do kurzu nemůže příjit, Susan s Rossem se dohodnou, že „výuku" absolvují bez ní. Po vzájemném losování však musí těhotnou matku představovat Ross. Joey a Chandler navštíví bar v Soho, kde pracuje sestra Phoebe – Ursula. Joeymu se líbí a pozve ji na rande. V kavárně se objeví Jamie a Fran (ze seriálu Jsem do tebe blázen) a považují Phoebe za Ursulu. Sestry mají narozeniny, proto zamilovaný Joey koupí Ursule svetr a požaduje po Phoebe, aby prověřila jeho správnou velikost. Phoebe se kvůli tomu pořádně naštve. Rachel konečně odstraňuje vánoční žárovky z balkonu, jenže přitom z spadne o patro níž. Naštěstí při pádu přistane na balkonu pana Hecklese. Opičák Marcel náhodně přepíná televizi na „španělský kanál", ale nikdo z přátel neumí ovladač vrátit na původní program. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ursule se líbím. Objednal jsem kafe a přinesla tuňákovej salát a čtvery hranolky." Tak to musím souhlasit s Chandlerem, že je to láska. Anebo je Ursula pouze skvělá servírka? Nevím, ale tohle mě bavilo a hned si přepínám všechny televizní kanály do španělštiny, protože pak mi hned připadá svět veselejší. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dáme si dvě bílý kávy !! A taky zákusky.." - "Klidně !!" - "Je to ona !!" ;) Víceméně geniální crossover, který učinil z Phoebe do budoucna jednovaječné dvojče, odkazující se na roli Lisy Kudrow ze seriálu Jsem do tebe blázen.. A na scénu přichází rovněž legendární pan Heckles v podání skvělého Larryho Hankina.. ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ross: Tak nevím, jestli mě jen zkouší nebo se tak předvádí, prostě opičák se vymknul kontrole. Třeba on mi pořád maže hovory na záznamníku. No možná, že je to náhoda. Rachel: Ne, to dělám já. Ross: A jednou mi tři dny za sebou sebral noviny, než jsem je přečetl a počůral mi křížovku. Rachel: To já nedělám. ()

Reklama

Reklama