Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poraněná Rachel a Monika dorazí na lékařskou pohotovost. Při vyplňování formuláře Rachel „zjistí", že si neplatí pojištění, proto se vydává za Moniku. Ošetřují ji přitažliví lékaři – dr. Mitchel a dr. Rosen. Monika s Rachel pak jdou s oběma na večeři, a protože si předtím vyměnili jména, musejí se vydávat jedna za druhou. Naneštěstí se v jedné chvíli prořeknou a ještě si začnou vzájemně dělat zlomyslnosti. Phoebe s Ursulou si vyměňují dárky k narozeninám. Ursula má pro Phoebe svetr, který dostala od Joeyho. Phoebe věnuje Ursule darovanou termosku. Vše se pochopitelně prozradí. Joey je zklamaný a nepřijde ani na oslavu, kterou pořádá Phoebe. Ta se později vydává za Ursulu a rozchází se s Joeym tak, aby mu neublížila. Ten její hru brzy prokoukne. Ross s Chandlerem hrají Scrabble a opičák Marcel přitom spolkne písmenko. Nezbývá, než jej rychle převézt na pohotovost... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Prosím rychlou pomoc. Má opice spolkla K." Marcel trpí, Ross trpí, Joey trpí a já bych taky trpěl, kdyby si Rachel s Monicou nevyměnily identity a pořádně si to nenandaly. Já bych si tedy mezi Rachel a Monicou vybral rozhodně Rachel a je mi úplně jedno, která z nich to je. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Rossi, neboj !! Budeš bezva táta.." - "Jasně !! Ale hlavně musíš to dítě líp nadhazovat.." ;) A pak že Joey není termoska..;) Hostující hvězda George Clooney už jen jako třešnička na dortu.. ()

Reklama

Reklama