Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel se marně pokouší najít novou práci. Posílá svůj životopis na různá místa, ale bez kladného výsledku. Nakonec přece jen odchází k pohovoru na místo nákupčí. Kluci se baví o tom, jakým způsobem hrají poker a dívky mají zájem vyzkoušet si hru, kterou nikdy nehrály. Bohužel pro ně příliš dobře nekončí. Monica se proto rozhodne pozvat na návštěvu svoji tetu Iris, odbornici přes poker, aby jim dala několik rad. Ani po její odborné konzultaci se dívkam hra příliš nedaří. Rachel se navíc právě v této chvíli z telefonu dovídá, že místo nákupčí nedostane. Nahromaděný vztek ji vede k nečekanému způsobu hry: vsadí všechno, co má. Nakonec zůstávají společně ve hře jen ona a Ross. Ten ji poněkud velkomyslně nechává vyhrát... (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"V čem to teda je? V tom, že jako jako, v tom, že jako jako, tak je to ... jak je to?" Asi to je v tom, že holky prozrazují své karty, mění si mezi sebou karty, odhazují kluky se smutnými výrazy a nechápou význam blafování. Já to tedy píšu jako člověk, který poker ovládá, což není tak úplně pravda, protože jsem mnohem lepší v prší nebo vole lehni a skutečného mistrovství dosahuju pouze v záchodu. Nicméně tato mezipohlavní pokerová bitva mě dost bavila. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak začneme hrát !! Velký sázky, vysoký výhry !!" - "Seš si jistá ?? Phoebe zrovna zahodila dva kluky, protože se prý tvářili smutně.." ;) No, to mě teda jodržte! ;) Skvělá epizoda. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rachel, ktorá je rozhodnutá už nepracovať ako čašníčka: "I am sick of being called 'Excuse me'!" Ten úvod bol vtipný, no potom tie partičky pokeru ma už až tak nebavili. Pre mňa je toto jedna z tých slabších epizód. ()

Baron Noktur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extrémne nadupaný diel plný nezabudnuteľných momentov - opičiak Marcel si pustí The Lion Sleeps Tonight - Ross mu pesničku vypne a Marcel odíde do izby a trestne dverami - prvá pokerová hra medzi Priateľmi. Tvorcovia už tu začínajú dávať dohromady Rossa a Rachel. 9/10 ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joey: Prostě neznáme žádnou ženskou, která umí hrát poker. Monica: Prosím tě, to je tak chabá výmluva, prostě je to typická mužská odpověď. Ross: Pardon, umí to některá z vás? Holky: Ne! Rachel: Můžete nás to naučit? Kluci: Ne! ()

Reklama

Reklama