Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monice někdo ukradl kreditní kartu, a tak se pokouší alespoň zjistit totožnost neznámého zloděje. Při prohlížení svého výpisu v bance zjištuje, že pachatelem krádeže je dívka, jenž se za ní všude vydává. Také objeví, že falešná Monika asi žije zajímavější život než ona sama. S falešnou Monikou se potkává na hodině stepu. Podvodnice ji ale zaujme natolik, že se z nich dokonce stávají kamarádky. Opičák Marcel rychle sexuálně dozrává a Ross přemýšlí do které zoologické zahrady jej předá. Falešnou Moniku zatkne policie a prává Monika ji jde navštívit. Joey si hledá umělecký pseudonym a Chandler mu navrhne jméno Joseph Stallin. Joey však netuší, že tento muž skutečně existoval? (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Při odletu opičáka hraje „You're A Big Boy Now“ od Johna Sebastiana. (Duoscop)
  • Když falešná Monika mluví nizozemsky, tak se ptá pravé Moniky (Courteney Cox): „Mag ik deze dans van u?“ (v překladu „Zatančíš si se mnou?“). (griph)
  • Když se spolu baví Monika (Courteney Cox), Rachel (Jennifer Aniston) a zlodějka kreditní karty v kuchyni, tak Monika v jednom záběru maže rozříznutou bagetu. V dalším záběru bagetu znovu otevírá, aby ji mohla namazat. (Chegi)

Reklama

Reklama