Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta přátel dorazí do nemocnice, ale těhotná Carol a Susan tam ještě nejsou. Později je Ross kvůli blížícímu se porodu značně nervózní. Phoebe všem pro uklidnění zpívá. Joey pomáhá v porodnici svobodné matce, která se mu zalíbí. Svého „milostného zájmu" se musí rychle vzdát, když se objeví její partner. Monika také zatoužila po dítěti a Chandler ji utěšuje. Rachel zatím flirtuje s jedním doktorem. Ross, Susan a Phoebe si zabouchnou dveře a jsou uvězněni v místnosti pro uklízeče. Carol už začíná rodit a vypadá to, že to Ross se Susan včas nestihnou. Nakonec vše dobře dopadne. Narozený chlapec dostává jméno Ben. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Monica s povzdychom: "I want a baby." Chandler, ktorý zadriemal: " Hmm. Not tonight, honey. I got an early day tomorrow."  Žeby scénaristi už vtedy vedeli, ako sa seriál bude ďalej vyvíjať? Každopádne dobrá trefa.👍 A ďalej, Chandler: " When we're 40, if neither of us are married, what do you say you and I get together and have one?" (a baby). Monica skoro urazene: "Why won't be I married when I'm 40?" Jedna z NAJLEPŠÍCH epizód. Funny, ako došli k menu Ben. Super kamerový záber na konci.  Celé to bolo vtipné, dojímavé, krásne. A ten Joey s balónom zlatý. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chandler jej (Monike) teda navrhuje, že ak sa do štyridsiatich rokov neožení, budú mať dieťa spolu." Tvorcovia si ušili na seba búdu - oženiť sa po rokoch oženia, ale deti spolu mať nebudú. Napriek tomu pekné vizionárstvo. ()

Související novinky

Přátelé poprvé v kinech

Přátelé poprvé v kinech

14.08.2019

Letos na podzim to bude 25 let od premiéry legendárního sitcomu Přátelé a k té příležitosti se teď Monika, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Ross vůbec poprvé oficiálně podívají do kin. Událost… (více)

Reklama

Reklama