Reklama

Reklama

VOD (1)

Ross přivede svého malého syna Bena na návštěvu k Monice, která připravila koláč z kiwi. Ross ho ochutná, rychle u něj propukne alergická reakce a musí okamžitě do nemocnice. Malého Bena svěří na hlídání Joeymu a Chandlerovi, kteří jej vezmou na procházku. Na hlídání dítěte ale zapomenou, když se v autobuse pokouší navázat známost se dvěma ženami. Rachel oznámí Phoebe, že už dál nemůže zpívat v kavárně. Najali si místo ní profesionální zpěvačku. Phoebe se s tím ovšem nehodlá jen tak smířit. Na protest začne koncertovat přímo na ulici před kavárnou. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Rachel, víš, tvoje kamarádka není jen špatná !! Tvoje kamarádka je totiž tak špatná, že když ji slyším, mám chuť si prostrčit prsty okem až do mozku.. A vydrápat si ji odtamtud.." ;) ()

Galerie (1)

Zajímavosti (14)

  • Autobus, do kterého Chandler (Matthew Perry) a Joey (Matt LeBlanc) nastoupí, jede na Washington Square, které se nachází vedle newyorské univerzity, kde Ross (David Schwimmer) později v seriálu pracuje jako profesor. (griph)
  • Rachel (Jennifer Aniston) a Phoebe (Lisa Kudrow) nemají v této epizodě žádné společné scény s ostatními přáteli. Spolu je můžeme vidět pouze v Central Perku. (griph)

Reklama

Reklama