Reklama

Reklama

VOD (1)

Monika se pokouší sbalit známého herce Jeana-Clauda Van Damma. Má ale smůlu, herecká hvězda se více zajímá o Rachel. Obě přítelkyně se kvůli němu pohádají. Rachel jde s Van Dammem na rande, později ho ale Monice přenechává. Chandler potká svou bývalou známou ze školy Susie. Ta ho dodnes nenávidí za to, že jí kdysi při představení svlékl sukni. Susie teď vidí příležitost, jak se mu za to konečně pomstít. Joey se snaží získat roli ve filmu, ve kterém hraje Marcel. Nakonec dostane roli, ale úplně jinou, než jakou si představoval. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak koukám, že jsi docela vyrostla !!" - "Ty už taky nenosíš tu džínovou čepici s flitry !!" - "No, když jsem vyšel ze čtvrtý třídy, uvědomil jsem si, že nejsem pasák.." ;) Geniální Julia Roberts.. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cameo rola JCVD. Je pravda, že sa tu objaví aj Robertsová (nie cameo), ale tá mi nebola nikdy dvakrát sympatická. Pobaví i záverečná romanca Rossa s opičiakom a zároveň hereckou hviezdou Marcelom. ()

Baron Noktur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľný matroš plný gagov ako nahý Chandler na WC v reštaurácii a jeho veľkolepý odchod, brutálna bitka Moniky a Rachel, skvelý JCVD, výborná pasáž Rossa s opičiakom Marcelom a skvelá potitulková scéna. Jednoducho masaker. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přátelé jsou jeden z nejlepších Amerických sitcomů, který kdy vznikl, co si budeme povídat. A když se v jednom z vašich nejoblíbenějších seriálů objeví Váš nejoblíbenější akční herec, jo, to vás dostane. Takže subjektivně, zaujatě a sobecky: Je to jeden z nejlepších dílů, co kdy vznikl. :-) ***** ()

Reklama

Reklama