Reklama

Reklama

VOD (1)

Monika se pokouší získat práci v jedné restauraci. Joey daruje Chandlerovi náramek, který vypadá jako dámský, a navíc ženy velmi odpuzuje. Manželé Gellerovi přinesou Monice její věci ze střední školy. Mezi nimi je i kazeta z maturitního večírku... (TV Nova)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pecka epizóda. Video, kde je polovica priateľov má o 10 rokov menej, nemá chybu. Ross a fúzikmi a afro účesom ala Lionel Richie exceluje so všetkých najviac. Dojímavý záver bez hudby dostal i mňa, sakra. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na takových momentech Přátelé stojí - video končí, Ross dojemně rozpačitý, Rachel viditelně zasažená..Monika, se otáčí: I cant believe you did that! Rachel líbá Rosse, aplaus. Phoebe:See, hes her lobster! ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Chandler dostane od Joeyho zlatý náramek a teď je v kavárně a pozoruje ho krásná slečna...) Chandler: Říkáte si, kde se tady asi bere ten elegán, že jo? Gail: Jsem Gail. Chandler: Chandler. Gail: Ehm, já už zase musím běžet, velmi mě těšilo. Chandler: Co? Cože? No to je ohromný! On mi mohl dát video nebo sadu golfovejch holí, ale místo toho mi dal odpuzovač ženskejch! Tuhle ohavnost z bazaru pro teplouše! Phoebe: Neskuhrej! Chandler: Jo, tobě se to řekne, ty se tady nemusíš promenovat s touhle buzerantskou cetkou!! Phoebe: Chandlere... Chandler: Jsem chudák, že tohle musím nosit, jsem chudák!! (Joey přijde do kavárny a pozoruje Chandlera...) ()

Související novinky

Přátelé poprvé v kinech

Přátelé poprvé v kinech

14.08.2019

Letos na podzim to bude 25 let od premiéry legendárního sitcomu Přátelé a k té příležitosti se teď Monika, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Ross vůbec poprvé oficiálně podívají do kin. Událost… (více)

Reklama

Reklama