Reklama

Reklama

Přátelé - Série 2 (1995) (série)


První rande (S02E15)

(epizoda)
  • USA The One Where Ross and Rachel... You Know (více)

VOD (1)

Ross s Rachel mají své první rande. Rosse ale nečekaně odvolají do muzea, a když dokončí práci, je už pozdě i na "noční" večeři. Oba proto tajně zůstanou přes noc v muzeu. Joey koupí domů pro sebe a pro Chandlera dvě velká a pohodlná kožená křesla. Monika s Phoebe připravují hostinu u Richarda, starého rodinného přítele Gellerových. Monice se Richard líbí a ani ona jemu není lhostejná. Přes nepřehlédnutelný věkový rozdíl spolu nakonec jdou na rande... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ross - Whoa, whoa whoa! Australopithecus isn't supposed to be in that display. No! No! No! Homo habilis was erect, Australopithecus was never fully erect! Chandler - Well, maybe he was nervous. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci dokáží udělat úžasně emotivní scénu, a potom jí něčím vzápětí zkazit. Trapnosti se na sebe vrší a proč? Nemám ponětí, protože scénáristi Přátel umí udělat dobrý vtip. Pár úprav a je to super. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Sada pre Richardovu (Tom Selleck) vyšetrovaciu miestnosť je rovnaká ako sada, ktorú použili pre ortodontickú miestnosť Barryho (Mitchell Whitfield) v prvej sérii, jediným rozdielom je oftalmologické kreslo namiesto zubného kresla. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama