Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V televizi běží reklama s Joeym na nový otvírač mléka. Kvůli tomu a také trochu kvůli Phoebe zmešká Joey konkurz. Aby mu to nějak vynahradila, rozhodne se, že se bude vydávat za jeho agentku a domluví mu další práci. Chandler má strach z vážného vztahu s Janice. Protože si s tím sám neví rady, požádá o pomoc Moniku a Rachel... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I've never been through the tunnel myself because the way I understand it, you can't go through it if you have more than one girl in the car but the way I see it, you face your fears same as anything else, you've got a fear of heights, you go to the top of the building, you've got a fear of bugs, get a bug, in your case you've got a fear of commitment so you go in there and be the most committed guy there was." ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Supermarket, kde Chandler (Matthew Perry) „náhodou“ narazí na Janice (Maggie Wheeler), je pobočkou supermarketů D'Agostino, které v roce 1932 založili bratři Pasquale a Nicola D'Agostinovi. (griph)
  • Chandler (Matthew Perry) má na sobě tričko s potiskem „Guggenheim New York“. Když se Chandler a Janice (Maggie Wheeler) anonymně seznámí na internetu v epizodě Svatba (1996), navštíví spolu webové stránky Guggenheimova muzea, protože, jak Chandler vysvětluje Phoebe (Lisa Kudrow), Janice má ráda umění a on má rád vtipná slova. (griph)

Reklama

Reklama