Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Za Phoebe přijíždí na víkend její nevlastní bratr Frank, aby se spolu trochu více sblížili. Jejich setkání ale nevychází zrovna tak, jak si představovala. Joey vyrábí poštovní schránku. Z jeho truhlářského pokusu se nakonec vyklube celá obývací stěna. Chandler s Janice napíší seznam pěti známých osobností, se kterými by chtěli strávit noc. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepší bol Joey vo svojich pracovných jeans😉 a ako sa púšťal do roboty :-). Za túto epizódu dávam 3 a pol*. Phoebe brat Frank ma nebaví a celkovo bola táto epizóda menej vtipná ako je u FRIENDS zvykom. Spomínaný film BLUE VELVET si musím niekedy pozrieť🙂 Monica Geller: Rach, are you really gonna let him do this? (Ross chce v kaviarni zbaliť známu star) Rachel Green: Honey, he's about to go hit on Isabella Rosselini. I'm just sorry we don't get popcorn! A ešte ZAUJÍMAVOSŤ a zároveň CHYBA: Monica by si predsa všimla pôvodnú farbu dlaždičky v kúpelni, lebo stale upratuje🤣. (pozreté 3.7.23) ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joey Tribbiani - You know how we're always saying we need a place for the mail? Well, I started building one. But then I decided to take it to the next step. Chandler Bing - You're building a Post Office? ()

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Joey navrtává díru na novou schránku a přitom málem navrtá i Chandlera, Chandler vyběhne z pokoje) Joey: Jé, nenavrtal jsem tě? Chandler: Ne, nenavrtal. To je vrtačka, tou bys mě zabil. ()

Reklama

Reklama