Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel se těší, že bude moci zaučit novou servírku, která do kavárny nastupuje. Gunther má stále nějaké připomínky a možná i díky tomu si Rachel náhle uvědomí, že by s prací servírky měla skončit. Dá v kavárně výpověď a začíná si hledat jinou práci. Ross nešťastnou náhodou zlomí nohu malé holčičce, která prodávala vánoční cukroví a chtěla si tak vydělat na výlet do vesmírného střediska. Joey prodává vánoční stromky. Phoebe se mu snaží pomáhat, ale nemůže se vyrovnat s tím, že stromečky, které nikdo nekoupí, skončí v drtičce. Monica a Joey jí však připraví překvapení. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neoficiálne sa táto epizóda volá aj "The One with the Christmas Trees" a/alebo aj "The One with the Cookies". Vianočná epizóda FRIENDS je aj o tom, ako už prezrádza jej oficiálny názov, že Rachel už nechce nikdy viac servírovať kávu a preto urobí rázne rozhodnutie. Chudák Gunther! Prekvapilo ma, že to dievčatko so zlomenou nohou je Mae Whitman, to by som nikdy neuhádla! Táto epizóda je prvá, ktorú som pozerala už s vedomím, že jeden zo šestice už nie je medzi nami a zrazu je ten pocit z Priateľov taký iný a zváštny. Chandler Bing je funny a originálny a verím, že Matthew Perry ostane v srdciach mnohých. Joey: And I got to go sell some Christmas trees. Phoebe: Have fun. Oh, wait. No, don't. I forgot. I am totally against that now. 🎄🎄🎄🎄 za túto epizódu. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Yeah, I know. A week ago, I was at the planetarium, and as they were leaving I sold like 50 boxes. That's when I realized what sells a lot of these munchies. After that, I started hitting NYU dorms around midnight. They call me "Cookie Duuuude"." ()

Reklama

Reklama