Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Roztrpčený a zklamaný Ross odejde sám na večírek, protože Rachel se rozhodla pro jejich rozchod. Phoebe čeká rande s diplomatem, Chandler a Joey se snaží okouzlit stejnou dívku. Rosse nečekaný rozchod s Rachel zcela vykolejil, takže se teď chová jako utržený ze řetězu. (TV Nova)

Recenze (8)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrovna u tejto epizódy ma tých 92% prekvapuje, pretože ju považujem za jednu z celkovo najslabších a to mám na mysli seriálu a nielen série. Nebavila ma celá tá vedľajšia línia s Phoebe, diplomatom a tlmočníkom. Vôbec nedáva zmysel, že by nejaký diplomat išiel do USA na služobnú cestu a nevedel vôbec po anglicky! A Ross a Rachel, dalo sa to "on a break" natočiť lepšie. Táto epizóda fakt nevyšla. Prečo by Marc volal Rachel, keď vedel, že má výročie, to tiež nechápem. A na Rossa sa mi vôbec nehodí, že by Rachel hneď tak podviedol - aj keď boli na "break" whatever. A okrem toho, to dievča sa páčilo Chandlerovi, Ross by to rešpektoval. Najviac sa mi páčilo With or Without You od U2 a sneženie. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dodneška řeším dvě věci: jak mohl Ross v baru s hlučnou muzikou po telefonu slyšet během rozhovoru s Rachel, jak se jí zároveň ptá Mark, který je v tu chvíli v bytě u ní, co bude pít, a ta druhá věc, Rachel tvrdí, že je Mark její kamarád, nicméně zrovna v tomto díle se chová spíš jako někdo, kdo jí přinejmenším dělá naschvály, což se v seriálu vůbec neřeší. ()

Cibulka_C

všechny recenze uživatele

Takový můj unpopular opinion, ale jakoby furt se dokola spekuluje, jestli byli Ross a Rachel on a break, ale ten díl se tak doslova jmenuje wtf, takže team Ross jako svině. 😎 ()

Reklama

Reklama