Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monika jde na schůzku se svým bývalým spolužákem Chipem, do kterého byla tajně zamilovaná ještě jako studentka. Díky tomuto setkání však Monika ze svého dlouholetého okouzlení rychle vystřízliví. Joey s Chandlerem pracně hledají možnost, jak se výhodně zbavit dřevěné stěny, kterou kdysi Joey sám zhotovil. Phoebe se ujme zatoulané kočky, o níž se domnívá, že se do ní převtělila její adoptivní matka. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (10)

  • Moničiny (Courteney Cox) vlasy v epizodě připomínají vlasy postavy Gale Weather z filmu Vřískot 2 (1997), kterou taktéž ztvárnila Courteney Cox. To bylo způsobeno tím, že Courteney hrála v seriálu během natáčení filmu Vřískot 2. (griph)
  • Skutečné jméno kočky je Julio. Tak se také jmenoval Moničin (Courteney Cox) kolega z restaurace Moondance, který věřil, že všechny ženy jsou jako prázdné nádoby. (griph)
  • Joey (Matt LeBlanc) sa pýta Chandlera (Matthew Perry): „A vy si hovoríte účtovník?“ Chandler odpovedá: „Nie!“ To je začiatok opakujúceho sa gýča, že nikto nevie, akú má Chandler prácu. (Pat.Ko)
  • Po ich prepadnutí je na tabuli na dverách Joeyho (Matt LeBlanc) bytu nápis: „Ďakujem za všetky veci!“ (Pat.Ko)

Reklama

Reklama