Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey chce kvůli kamarádce Rachel vynadat domovníkovi. Dopadne to ale jinak, než si myslel, a nakonec poněkud nesmělého a hromotluckého chlapíka učí tancovat. Phoebe má díky své velké fantazii potíže v zaměstnání; zamilovala se do zákazníka, a musí si proto hledat nové místo. Chandler už nechce platit za posilovnu, do níž nechodí. Na pomoc při řešení tohoto zdánlivě jednoduchého problému si bere Rosse. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joey ako učiteľ tanca je nezabudnuteľný. Rovnako ako dvojica šašov - Rossa a Chandlera, ktorí majú neskutočný problém zrušiť permanentku v posilke. A neskôr aj v banke. ()

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ross: We’d like to close our accounts. Bank Officer: Close your accounts? Is there some kind of problem? Ross: No-no. Chandler: No, we’d just like to close them. Bank Officer: Okay, Ms. Lambert handles all our closures. (to a beautiful woman) Would you come over here please? Ms. Lambert: Hi, I’m Karen. Chandler (desperetaly): I wanna quit the bank!.....later....Monica: So you didn’t leave the bank? Ross: No! And somehow, we ended up with a joint checking account. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama