Přátelé - Série 4 (1997) (série)
Gail MancusoKamera:
Mikel NeiersHudba:
Michael SkloffHrají:
Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Tate Donovan, Jane Sibbett, Helen Baxendale, Jessica Hecht, Debra Jo Rupp, John Bennett Perry, Pat CrowleyObsahy(1)
Phoebe je zaujatá výběrem vhodných jmen pro děti, které se jí mají brzy narodit. Rachel čeká večer první důvěrná schůzka s Joshuou. Když se jeho rodiče nečekaně vrátí z dovolené domů, jsou všichni poněkud zaskočeni. Zamilovaný Ross nepříčetně žárlí na Emily, která se v Londýně sblížila se Susan a tráví s ní spoustu času. (TV Nova)
(více)Recenze (5)
8/10 ()
"Chandler je příšerně pitomý jméno !! To snad ani není jméno !! Moh by to bejt i Čeněk, ale není.." ;) ()
Carol: „Kde je Ben?“ Ross: „No, řek jsem mu, ať se jde najíst, a on, že ne. Řek jsem mu, ať jde spát, on že ne. Ptám se ho, "co teda chceš dělat?" a on, že ne. Takže zametá.“ ()
" Well, you're not tall enough to be a Mark... but you might make a good Barney. " ()
"There will never be prezident Joey." Well, to už taky neplatí :-D ()
- Monika (Courteney Cox) sa v tejto epizóde objaví iba v dvoch scénach. (Pat.Ko)
- V širokoúhlé verzi se během večeře Rachel (Jennifer Aniston) a Joshuy (Tate Donovan) objeví na pravé straně obrazu kameraman. (Lorge)
- Otec Matthewa Perryho (Chandler), John Bennett Perry, hrá Joshuovho (Tate Donovan) otca. (Pat.Ko)