Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross se seznámí s otcem Elizabeth - Paulem. Tomu se Ross nelíbí, vadí mu zejména to, že je o hodně starší než jeho dcera. Ross se jej snaží nějak získat na svou stranu. Také přátelé mu slíbí, že ho před Paulem budou chválit, ale moc se jim nedaří. Zejména na Paula šokujícím způsobem zapůsobí informace, že Ross má dítě a je třikrát rozvedený. Joey má při natáčení pořadu Mac a C.H.E.E.S.E. značné problémy s malým klukem, který ovládá hrajícího robota. Phoebe začala psát knihu, kde využívá všechno, co Monika s Chandlerem prožívají a jak mluví. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dozvěděl jsem se, že mě chce Elizabethin otec poznat !!" - "Moment !! Nezavěšuj !! Ty nejsi Elizabethin táta ?!" ;) Geniální Bruce Willis, tady ještě hvězda absolutní velikosti !! ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

bruce willis je ve všech dílech fenomenální, je zde vidět, že využil svoje zkušenosti z tv seriálu Měsíční svit a zároveň do toho dal svou auru drsňáka z akčních filmů - výsledek je jedna z nejsympatičtějších cameo rolí v Přátelích vůbec :-) ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Linie s Joey je znovu skvělá, ale tentokrát to není to nejlepší co díl nabízí. To nejlepší je Bruce Willis, který v podání táty Elizabeth je absolutně fenomenální. Hlavně díky dějové linii s ním je to skvělý díl. ()

Reklama

Reklama