Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross se seznámí s otcem Elizabeth - Paulem. Tomu se Ross nelíbí, vadí mu zejména to, že je o hodně starší než jeho dcera. Ross se jej snaží nějak získat na svou stranu. Také přátelé mu slíbí, že ho před Paulem budou chválit, ale moc se jim nedaří. Zejména na Paula šokujícím způsobem zapůsobí informace, že Ross má dítě a je třikrát rozvedený. Joey má při natáčení pořadu Mac a C.H.E.E.S.E. značné problémy s malým klukem, který ovládá hrajícího robota. Phoebe začala psát knihu, kde využívá všechno, co Monika s Chandlerem prožívají a jak mluví. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Bruce Willis (Paul Stevens) se v seriálu objevil bez nároku na honorář po prohrané sázce s Matthewem Perrym (Chandler). Peníze, které měl dostat, věnoval charitě. (Kulmon)
  • Keď Rachel (Jennifer Aniston) stretne Paula, Elizabethinho otca (Bruce Willis), tvrdí, že nevyzerá byť taký starý, na to, že má 20-ročnú dcéru. Bruce Willis mal v čase tejto epizódy 45 rokov. Paul tvrdí, že bol veľmi mladý, keď sa narodila Elizabeth. Keď sa narodila jej predstaviteľka Alexandra Holden, Bruce Willis mal vtedy 22 rokov. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama