Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chandler jde s Phoebe do zlatnictví, aby koupil zásnubní prsten pro Moniku. Bohužel nemá dostatek peněz na vybraný šperk. Proto ponechá přítelkyni v krámě, aby mu prsten "pohlídala". Ta však promešká jediný důležitý okamžik, když si neznámý muž koupí to, o co měl zájem Chandler. Rachel vadí, že její milenec Paul se před ní uzavírá a odmítá jí prozradit důvody. Jejich vztah se proto ocitá v krizovém bodě. Ross a Joey mají podivný pocit, že se Chandler na ně naštval, divné je, že neznají jeho důvody. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Phoebe v klenotnictví absolutně válí. Naštvaní Ross a Joey jedou na jejich poměry takový průměr (to je ale furt vysoký nadstandard). Bohužel je to jediný díl ve kterým mi úplně nesedl Bruce Willis, postava se mu změnila v ubrečeného kluka a tady souhlasím s Rachel, že předtím to bylo lepší. Ale jinak hlavně díky Phoebe a i Chandlerovi znovu skvělý díl. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Keď sú Ross (David Schwimmer) a Joey (Matt LeBlanc) v Central Perku, vytiahne Joey kartu Master Card a povie, že má Chandlerovu (Matthew Perry) kreditnú kartu. V neskoršej scéne, v Joeyinom byte, Chandler vytiahne kreditnú kartu z Joeyho zadného vrecka. Tentokrát je to American Express. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama