Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monika se nemůže stále rozhodnout, zda udělala správně, když místo Chandlera dala přednost Richardovi, který jí nabídl manželství. Phoebe a Rachel trochu žárlí na Moniku, protože se bude vdávat dříve než ony dvě. Obě si myslí, že by bylo dobré mít v záloze nějakého ženicha - náhradníka. Také je napadne, že bude nejlepší nic neponechávat náhodě: v úvahu přicházejí právě Ross a Joey. Chandler se dovídá o Richardově nabídce a marně se pokouší někde najít Moniku. Ta podle Joeyho zatím odjela k rodičům, aby si ujasnila svůj vztah k oběma mužům... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Richarde, jsi fakt správnej chlap !!" - "Já vím !! A štve mě to.." ;) Moje vůbec nejoblíbenější epizoda.. Famózní finále tohoto doubledílku, které mě i po stém zhlédnutí dojímá až k slzám.. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda, překvapivě napínavá, i když jsme všichni věděli, že musí dopadnout dobře. Matthew a Courteney na konci hráli parádně, až překvapivé výkony na sitcom... 6. série nebyla podle mě zcela na úrovni těch předchozích jako celek, ale tenhle dvojdíl se vyjímá. ()

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama