Reklama

Reklama

Přátelé - Série 7

(série)
USA, (2000–2001), 8 h 48 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Nick McLean

Hrají:

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Elliott Gould, Christina Pickles, James Michael Tyler (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(24)

Recenze (13)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková malinko dospělejší série, která se místy až moc zaměřuje na příběhový oblouk se svatbu, který ale jinak zvládá gradovat po celou dobu, ale každé odskočení je docela příjemné. Dočkáme se další smrti jedné z populárních postav. Ross objeví svoji diplomovou práci. Rachel si bude hrát s asistentem. Chandler nejednou překoná strach. Monica přijde o svůj rybníček. Phoebe zijistí pravdu svůj skutečný věk. A Joey projde operací. 100% ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

The one with black people. S nástupem nového tisíciletí si tvůrci seriálu uvědomili, že v New Yorku žijí i černoši, takže zatímco ve všech předchozích dílech se maximálně nějaký mihne v pozadí, zde je asi pět černochů v mluvících rolích. První "mluvící černoch" je trochu rozpačitá volba, protože jde o jednoho ze sousedů, kteří jsou závislí na Moničiných koláčcích a u dveří se chová docela výhružně. Dojde ale i na milou černošku, kterou se pokouší sbalit Joey i Ross. Protože Monica bydlí s Chandlerem, Rachel se nastěhuje k Phoebe a víc se teď ukazuje jejich kamarádství, se kterým přichází i různé spory, většinou jde ale o malichernosti. Takže Rachel, která se vypracovala ze servírky do prestižní módní firmy se teď občas chová zase jako ta malá rozmazlená holka. Samozřejmě je to někdy vtipný. Ale často ne. Phoebe mě taky štve. Hlavně tím, jak neustále shazuje Chandlera před Monicou. Ale ať tahle přerostlá hipísačka říká cokoliv, Monica se nenechá zviklat a sedmá řada končí její svatbou s Chandlerem. Ta je super, ale když už tak kritizuju, tak ještě nejsem úplně spokojený s tím, jak se Chandler usmíří se svým tátou, homosexuálním transvestitou. Má to hodně blízko k tomu být to fakt skvěle dramatické, ale přišlo mi to šíleně uspěchané. Po tom všem, co si Chandler zažil, se prostě setkají, tatík se ani nijak zvlášť neomluví a najednou jsou kámoši. A aby to nebylo málo divný, tak Chandlerova tátu hraje herečka. V každém případě jsou Přátelé i zde velmi pohodovým komediálním seriálem se super herci (a tím myslím opravdu všechny, i Phoebe). A málem bych zapomněl - Sedmá řada má naprosto parádní závěrečný zvrat. (7/10) ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. séria - 100%. -"Ty Monika, neuveríš, Ross si chce dať na moju svadbu sako čo nosil Val Kilmer vo filme Batman. On bude Batman!!!" -"Ale zlatko, veď ty máš sako agenta 007. Ten ma všetky super zbrane." -"Ale Batman ma Batmobil!" -"Ale agent 007 ma všetky krásne ženy." -"Ale Batman ma Robina!" ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Noví fanoušci při četných reprízách přibývají, ti staří jsou stále věrní. Tahle nesmírně populární show skončila po deseti sezonách a 236 dílech. Bavily nápady, které vymýšlel Joey nebo Chandler, lákala stěžejní romantická linka Rosse a Rachel počínaje jejich prvním polibkem, rozchodům a návratům v průběhu všech sérií. Každý díl měl něco, situace a hlášky z leckterého by šly vytesat do mramoru. Zaslouženě kultovní večerníček pro dospělé. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má nejoblíbenější řada celého seriálu. Je sice hodně zaměřena na svatbu, ale Chandler je můj nejoblíbenější mužský protagonista (těsně následovaný Joeym) a Monica pro mě nejlepší ženský charakter (a sex-appealu má rozhodně z žen nejvíc), takže mi to vůbec nevadí. Navíc je to jediná řada, kde téměř úplně absentuje ta otravná a nekonečná lovestory mezi Rossem a Rachel (která mi vždycky lezla na nervy), stačila mě unavit hned v první epizodě. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (116)

Reklama

Reklama