Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Své zasnoubení s Chandlerem chce Monika pořádně oslavit v restauraci někde ve městě. Brzy poté ale nachytá Rachel, jak se líbá s Rossem a nálada jí proto rychle povadne. Také oba obviní, že jí chtějí překazit pečlivě vypracovaný plán na oslavu. Rachel se později přiznává, že se doma cítila příliš opuštěná. Joey se připravuje na konkurz a dělá vše proto, aby vypadal o hodně mladší, protože role ve scénáři předepisuje věk teenagera. Phoebe má v hlavě jedinou myšlenku: chce zpívat na svatbě Moniky s Chandlerem. (TV Nova)

(více)

Recenze (7)

kwoky

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mysli na to, že bude svatba. Budeš házet kyticí a pak vypuknou líbánky. Možná, že v Paříži. Projdeme se měsícem zalitou Rý de la blé blá blů. A budem se na loži plném plátků růží milovat. Ne jen kvůli romantice, ale že mně to jde, vrrr!" ()

Reklama

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joey: Tak co. Co, vole? Chandler: Vezmi si všechno, co chceš, jen mi prosím neubližuj. Joey: Sjíždíš playstation, hmm. Pruďák. Playstation je pruďák. Fakt vole, Playstation je pruďák. Hmm, tak co, mám 19 nebo ne? Chandler: Jistě, je-li ve škále od jedný do desítí deset pro největšího blba, máš bezpečně 19. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama