Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica dovolí všem jezdit ve svém Porsche, kromě Rachel. Ta se o tom nemá dozvědět, ale stejně to zjistí a je naštvaná. Když v kavárně potká Rosse, který se jde na záchod učesat, ukradne mu klíčky a 20 $ a chce Porschem ujet. Tomu se Ross snaží zabránit, ale nakonec si s ní musí sednout do auta. Rachel ale řídí strašně zbrkle, a tak je zastaví policista. Rachel s ním flirtuje, protože nechce pokutu za rychlost a za starý řidičák. Chandler nechce být za žádnou cenu na svatbě svého otce, protože se za něho stydí. Jeho otec totiž účinkuje v travesti show v Las Vegas a je už úplně předělaný na ženu. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

kratajirka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Phoebe: Chci jen říct, že jedině muž, který si je jistý svou mužností, může chodit v dámským prádle. Ty bys to asi nedokázal. Joey: Hele, já jsem si jistej svou mužností. Phoebe: Jo, když myslíš. Joey: Vždyť jsi viděla mou sbírku porna, ne? ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna s Chandlerovým otcem byla až překvapivě silně napsaná a zahraná, cítil jsem z ní víc emocí, než bych od sitcomu čekal. Nadprůměr pro 7. sérii, i když na 5* to taky úplně nebylo... ()

Reklama

Reklama