Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chandler zpanikařil a v den svatby utekl. Ross se ho snaží najít, ale bez úspěchu, a tak mu pomáhá i Phoebe. Rachel se má zatím pokusit zdržet Moniku. To se jí ale moc nedaří. Rachel s Phoebe najdou v koši u záchodu těhotenský test a vydedukují, že Monika je těhotná. Později v hotelu Chandler zaslechne jejich hovor o Moničině dítěti. Znovu zmizí, ale ukáže se, že byl jen koupit něco pro miminko. Chandler řekne Monice, že ví o dítěti, ta je ale překvapená, sama totiž o ničem neví. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Mayacz 

všechny recenze uživatele

Nevím asi jsem si toho prostě všimla až po letech,ale malá zajímavost pro fanoušky kapely Foo Fighters na konci tohoto dílu a této série hraje velmi známá písnička Everlong... Chtěla jsem jen připomenout, že s každým kouknutím a otočením se za přáteli mi vždy přinese něco nového.. Nikdy mě nepřestanou bavit je to můj evergreen. :) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Rachel (Jennifer Aniston) si myslela, že sa Joey (Matt LeBlanc) na svadbe nezúčastní, pretože mešká, tak ide hľadať iného oddávajúceho a narazí na grécku pravoslávnu svadbu. Priezviská nevesty a ženícha sú Anastassakis a Papasifakis. Otec Jennifer Aniston sa volal John Anastasakis. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama