Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel chce oznámit otci svého dítěte, že je těhotná. Všichni kromě Chandlera už vědí, že jde o Rosse. Monika a Chandler odjíždějí na svatební cestu. Trochu jim ji kazí další novomanželský pár, obdarovaný "pozorností" od letecké společnosti v podobě míst v první třídě letadla. Když se Ross dozví od Rachel, že bude otcem jejího dítěte, nedokáže se vzpamatovat ze šoku. Později přichází s nabídkou, že si ji vezme. Phoebe a Joey jsou zaskočeni faktem, že jim Chandler s Monikou nenechali klíče od bytu. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

But you know, condoms only work, like, 97%"%" of the time.What? What? What?! Well, they should put that on the box! - They do.- No, they don't! Well, they should put it in huge block letters! ... I was really freaked out too when - Freaked out? I'm not freaked out. I'm indignant as a consumer! ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda rozdělená znovu do tří linií, které se proplétají. Nejlepší je bezkonkurenčně ta s Rossem a Rachel. Hlavně Ross se překonává (ta jeho reakce, zjištění o účinnosti kondomů, ...). I u linie s Joeym a Phoebe jsem se moc smát nepřestával. Trochu za nimi je linie s Chandlerem a Monikou (sice se k sobě hodí, ale víc mě bavili, když byli single). Ale i u té se člověk zasměje a to je hlavní. Za mě spokojenost, neboť hlavně Ross to vytáhl na nadprůměrnou epizodu. ()

Reklama

Reklama